ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Άλλαξε τη φωτό του στο Facebook και πήρε πάνω από 1000 likes μέσα σε 10'

Έκανε μια αλλαγή στη φωτογραφία του στο προφίλ του , μετά από τέσσερα χρόνια σιωπής, όχι μόνο από τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και από τα social media, και «τρέλανε» τους χρήστες στο Facebook με απανωτά likes.


Γιώργο Αλκαίο ο οποίος αμέσως μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στην Eurovision το 2010 με το τραγούδι «Opa», όχι μόνο δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη ή δήλωση αλλά δεν έχει εμφανιστεί και στο ένα και μοναδικό μέσο επικοινωνίας του με το κοινό, το Facebook.

Αν κάποιος ανατρέξει στην προσωπική του σελίδα θα ανακαλύψει ότι όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ή ανάρτηση στο status του αλλά δεν έχει αλλάξει ούτε μια φωτογραφία του. Μέχρι που πριν από μερικές ώρες ο Γιώργος «εμφανίστηκε» και πάλι αλλάζοντας την profile picture του, προσθέτοντας και κάποιες νέες φωτογραφίες του στο άλμπουμ του, στο μοναδικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει (να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν έχει ούτε twitter ούτε Instagram) και πραγματικά έγινε πανικός. Πήρε φωτιά το Facebook.

Οι χρήστες του Facebook δε σταμάτησαν μόνο στο πάτημα του like αλλά άρχισαν σε κλάσματα δευτερολέπτου να εκφράζουν στον μοναδικό εκπρόσωπο του ethnic στη χώρα μας, το πόσο πολύ τους έχει λείψει. Μηνύματα όπως «Μας λείπες», «Χωρίς ούτε μια κουβέντα αλλά λέει πολλά όμως» έχουν γεμίσει τον «τοίχο» στο προφίλ του.

Ο Γιώργος εξακολουθεί να παραμένει ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων, που μας έχει συνηθίσει να μιλάει μέσα από τη δουλειά του, μόνιμος κάτοικος Μήλου και εξακολουθεί να μη δίνει συνεντεύξεις σε κανέναν δημοσιογράφο, όσο και αν εκείνοι επιμένουν για μια έστω δήλωσή του όλα αυτά τα χρόνια για την αλλαγή της ζωής του και την πορεία της καριέρας του. Μιας καριέρας που έχει μόνο πρωτιές να μετράει. H διαφορετικότητά του άλλωστε ως καλλιτέχνης φαινότανε σε όλα του τα βήματα. Από όσο πάντως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ο Γιώργος δεν είναι περιζήτητος μόνο στους δημοσιογράφους αλλά και στους επιχειρηματίες της νυχτερινής Αθήνας και Θεσσαλονίκης οι οποίοι του τάζουν γη και ύδωρ προκειμένου να τον πείσουν να εμφανιστεί και πάλι σε εμφανίσεις έστω και περιορισμένες.

Άλλωστε το κοινό του παραμένει δυνατό και η απουσία του από τη μουσική σκηνή είναι ήδη μεγάλο.




piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου