ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η τραγική ειρωνεία της ζωής: Ο εμπνευστής του Ice Bucket Challenge πνίγηκε

Έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο φιλάνθρωπος και εμπνευστής της πρόκλησης μπουγελώματος Ice Bucket Challenge, Κόρεϊ Γκρίφιν.


Ο 27χρονος, πραγματοποιούσε κατάδυση στην ακτή του Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Μετά την κατάδυση, έβγαλε το κεφάλι του μία φορά έξω από το νερό και στη συνέχεια χάθηκε στα νερά του δημοφιλούς προορισμού για καταδύσεις.

Ο πατέρας του, Ρόμπερτ, τον περιέγραψε ως τον ευτυχέστερο άνθρωπο στον κόσμο. «Με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ και μου είπε ότι βρίσκεται στον παράδεισο», πρόσθεσε.

Ο νεαρός φιλάνθρωπος κατάφερε να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια λίγες ώρες πριν το θάνατό του, με την πρόκληση του «Ice Bucket Challenge" να έχει γίνει δημοφιλέστατη στο Διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες.

Η πρωτοβουλία έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στη συγκέντρωση 22,9 εκατομμυρίων δολαρίων για την αντιμετώπιση της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης.

Η ιδέα της εκστρατείας γεννήθηκε όταν ο φίλος του Γκρίφιν, Πίτ Φρέιτς διαγνώστηκε με την ανίατη νόσο, σύμφωνα με την Boston Globe.

Ο πατέρας του άτυχου νέου δήλωσε πως μία ημέρα πριν το θάνατό του τον είχε καλέσει και του είχε πει ότι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο σε τέτοιο βαθμό που ένιωθε ότι βρισκόταν στον παράδεισο.

Ο Φρέιτς, μάλιστα, σε μήνυμά του στο Facebook έγραψε για τον καλό του φίλο: «Ο Γκρίφ πάντα βοηθούσε.

Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου