ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τρόϊκα προς βαρόνους των Media: «Τα λεφτά σας πίσω και βλέπουμε για το ‘κούρεμα’»

Να επιστρέψουν τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξάγει στο εξωτερικό και σε τράπεζες ασφαλείας της Ελβετίας και της Γερμανίας ζητεί η τρόϊκα από τους μεγαλομηντιάρχες, προκειμένου να
δώσει το «πράσινο φως» για το πολυπόθητο κούρεμα των δανείων τους.


Μπορεί η τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη δωρεά του συλλόγου των ογκολογικών νοσοκομείων να ανοίγει διάπλατα την πόρτα στις συγχωνεύσεις και να αίρει τα εμπόδια που έθετε ο νόμος Ρουσόπουλου για τη δεσπόζουσα θέση, ωστόσο ο δρόμος αυτός δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ούτε είναι ευθύς. Είναι ανηφορικός και αναγκαστικά περνάει από τις τράπεζες του εξωτερικού εκεί που οι μεγαλοκαναλάρχες και μέτοχοι των εκδοτικών επιχειρήσεων έχουν φυλάξει τα χρήματα που έβγαλαν όλα αυτά τα χρόνια από την πώληση διαφημιστικού χρόνου και από το Χρηματιστήριο. Η τελική απόφαση που θα λάβουν θα επηρεάσει και την πορεία του Mega, το οποίο χρειάζεται ρευστότητα για την πλήρη κάλυψη των υποχρεώσεών του.

Η «τρόικα», όμως, και οι τράπεζες φαίνεται πως επεξεργάζονται και δεύτερο σχέδιο. Να μετοχοποιήσουν τα δάνειά τους και, σε συνεργασία, να αναλάβουν τη διαχείρισή τους μέχρι να βρεθεί αγοραστής. Στην περίπτωση του Mega υπάρχει πάντοτε το σενάριο για τη συγχώνευση με το Star με το τελευταίο να μπαίνει ως ομπρέλα, ως πιο υγιής οργανισμός. Αν δεν βρεθεί κάποια λύση, μετά τη μετοχοποίηση θα ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης σε κάποιο γερμανικό κανάλι.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου