ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η λίστα με τις «δικαιολογίες» της συζύγου για να μην κάνει σεξ που έγινε viral

 Η απογοήτευση ενός άντρα από τη συνεχή απόρριψη της γυναίκας του τον οδήγησε στο να δημιουργήσει μια λεπτομερή λίστα.
Στην εποχή όμως της ψηφιακής εποχής, το έγγραφο κατέληξε online και, εκτός από διαδικτυακή «επιτυχία», έγινε μια παγκόσμια είδηση στην οποία αφιέρωσαν αρκετό μελάνι όλα τα μεγάλα διεθνή έντυπα.


Η λίστα με τις «δικαιολογίες» της συζύγου για να μην κάνει σεξ που έγινε viral photo - 1
Το ζευγάρι φέρεται να έκανε σεξ τρεις φορές σε σχεδόν δύο μήνες, ενώ αυτός της είχε προτείνει 27 φορές. Η σύζυγος χαρακτηρίζει το email «ανώριμο και προκλητικό». Οι χρήστες του Reddit φυσικά έσπευσαν να καταθέσουν τη γνώμη τους για το φύλλο, με κάποιους να δείχνουν συμπάθεια στον δυσαρεστημένο σύζυγο και άλλους να τον κατηγορούν. Ένας χρήστης έγραψε: «Ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να ενοχλείται με αυτό, αλλά δεν έχει δικαίωμα να στείλει ένα e-mail- βόμβα όπως αυτό και, στη συνέχεια, να διακόψει εντελώς την επικοινωνία με τη σύζυγό του. Αυτό είναι απίστευτα σκληρό και εντελώς άστοχο». Αλλά ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι αυτός ο τύπος δεν προσπάθησε να λύσει αυτό το πρόβλημα με έναν πιο ορθολογικό τρόπο πριν καταλήξει στη λίστα. Φαίνεται ότι το θέμα συζητήθηκε πολλές φορές, μόνο και μόνο για να απορριφθεί και σκέφτηκε πως εάν μπορούσε να το αποδείξει σε σας, ίσως να τραβούσε την προσοχή σας».
Άλλοι πάλι, πιο ουδέτεροι, βρήκαν αφορμή για να συζητήσουν την έλλειψη επικοινωνίας στις σχέσεις. «Δεν είμαι σύμβουλος γάμου» έγραψε κάποιος, «αλλά σίγουρα αν ένα ζευγάρι δεν κοιμάται μαζί όσο συχνά θα ήθελε ο ένας από τους δύο, ένα έγγραφο της Microsoft δεν μπορεί να λύσει το θέμα».

independent.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου