ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Παντρεύτηκε στη φυλακή ο κατηγορούμενος για το Βελβεντό Νίκος Ρωμανός: Η τελετή στον Αυλώνα, το γαμήλιο τραπέζι και η 18χρονη σύζυγος


Τη 18χρονη σύντροφό του παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή τον περασμένο μήνα ο κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκος Ρωμανός.



Οπως αναφέρει το «Βημα» ο Νίκος Ρωμανός στις 8 Αυγούστου παντρεύτηκε την 18χρονη Β.Ν. με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα. Η ημερομηνία ορίστηκε έπειτα από πολλές αναβολές και πιέσεις, ενώ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών σε συγκινητικό κλίμα. Μάλιστα, μετά τα γλυκά και τα κεράσματα οι δύο οικογένειες συνέφαγαν εκτός φυλακής.

Η σχέση των δύο νέων, σύμφωνα με το «Βήμα», είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή και προτού ο Νίκος Ρωμανός συλληφθεί και προφυλακιστεί για την ληστεία στο Βελβεντό, ενώ τους προηγούμενους μήνες η σημερινή σύζυγός του τον επισκεπτόταν στον Αυλώνα τα σαββατοκύριακα.

Η εφετινή χρονιά, ωστόσο, επιφύλασσε και ένα άλλο γεγονός για τον έγκλειστο κατηγορούμενο., καθώς, μετά από προετοιμασία έδωσε μέσα από τις φυλακές εξετάσεις και πέρασε με επιτυχία στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας). Η διαδικασία των εξετάσεων αυτών μοιάζει με τις πανελλήνιες και πραγματοποιείται σε ειδικό εξεταστικό κέντρο στις φυλακές, ενώ δεν υπάρχει επίβλεψη από επιτηρητές.

Από την αίτηση που έχει καταθέσει ο απόφοιτος ιδιωτικού σχολείου κρατούμενος στο αρμόδιο Συμβούλιο Φυλακών φαίνεται ότι έχει διάθεση να παρακολουθήσει τα μαθήματα με όποιον τρόπο του επιτρέπεται. Ζητεί επίσης τη μη μεταγωγή του στη Λάρισα και εναλλακτικά την κράτησή του στον Κορυδαλλό, καθώς αναφέρει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα και γι' αυτό αιτείται χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας. Σύμφωνα με τον κανονισμό, είναι 24ωρη, ο φοιτητής-κρατούμενος παρακολουθεί τα μαθήματα και επιστρέφει το βράδυ στο κελί του.

Η ζωή του Νίκου Ρωμανού άλλαξε άρδην στα 15 του χρόνια, το 2008, όταν ο φίλος του Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός μπροστά στα μάτια του από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ο ίδιος, ως ο κύριος αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι «ο φίλος μου δεν δολοφονήθηκε, εκτελέστηκε εν ψυχρώ», ενώ στις δίκες που ακολούθησαν δεν εμφανίστηκε ως μάρτυρας και τα ίχνη του χάθηκαν.

Ολοι συμφωνούν ότι αυτή η υπόθεση τον σημάδεψε και πιθανότατα τον οδήγησε σε δρόμους έντονης αμφισβήτησης του συστήματος.


Ο γόνος της οικογένειας Νάσιουτζικ ( εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ) «συστήνεται» ξανά στις αρχές έπειτα από τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, την καταδίωξη και την περιπετειώδη σύλληψή του η οποία απασχόλησε όλο το πανελλήνιο. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ποτέ τη συμμετοχή του στην υπόθεση με τη διπλή ένοπλη ληστεία στον Βελβεντό και την απαγωγή του οδοντιάτρου, ωστόσο δεν έχει δεχθεί τη σχέση του με την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, της οποίας σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου