ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Εθαψαν ζωντανή 45χρονη από τη Θεσσαλονίκη - Ξύπνησε από το κώμα και πέθανε από ασφυξία στο φέρετρο!

Έθαψαν κατά λάθος μια 45χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που είχε πέσει σε κώμα, αλλά εκείνη συνήλθε μέσα στο φέρετρο και... πέθανε από
ασφυξία λίγη ώρα μετά την... κηδεία της!
Η απίστευτη καταγγελία έφτασε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Η άτυχη γυναίκα, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, σύμφωνα με μαρτυρίες, μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης!

Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.


Εντελώς αντίθετη άποψη έχουν όμως οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 45χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρεί αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.

“Δεν το πιστεύω” είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega η γιατρός λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία.


ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ στο Mega, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη “δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν αμφισβητώ όσα λένε τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο” είπε η κ. Ματσικούδη.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει απαντήσεις

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τώρα την απάντηση στο μυστήριο. Εάν βρεθούν ίχνη στο σώμα της γυναίκας που να παραπέμπουν σε ασφυξία, εάν βρεθούν ίχνη που να δείχνουν ότι πάλεψε για να απεγκλωβιστεί τότε κάποιοι θα βρεθούν σε θέση κατηγορουμένου.
Όπως και να 'χει η καταγγελία είναι ανατριχιαστική. Ακόμη και η γιατρός που είπε ότι θεωρεί αδύνατο να έχει συμβεί λάθος δήλωσε ότι ειδικά ο ένας από τους μάρτυρες που έκαναν την καταγγελία ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν φαινόταν να προσποιείται...
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου