ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε: Ο Χατζηγιάννης η λαμογιά η Φερράρι και τα 70 χιλιάρικα

Φερράρι ε; Η απόλυτη εκδήλωση της δηθενιάς σε μια Ελλάδα που υποφέρει. Το κυρίαρχο αυτοκίνητο του νεόπλουτου που πριν απο κάποια χρόνια έπαιζε στο χρηματιστήριο, έπινε καφέ στο
Κολωνάκι πήγαινε διακοπές στη Νότια Γαλλία και πετούσε με ιδιωτικό αεροσκάφος για Λονδίνο μόνο και μόνο για καφέ και να ψωνίσει με τους φίλους του στα Harrods.


Διάβασα απο χθές το ρεπορτάζ στο NewsBomb όπως και την απάντηση του Καλλιτέχνη μέσω του δικηγόρου του περί παρανόησης. Μπορεί όντως να έγινε παρανόηση. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο πήγε να γίνει η λαμογιά δείχνει την λογική του Έλληνα. Του νεοέλληνα που επιδιώκει το κέρδος με κάθε τρόπο.

Σε αυτό τον «κύκλο εργασιών» της πώλησης της πανάκριβης Φερράρι δεν εμπλέκεται βεβαίως μόνο ο πωλητής Μιχαλάκης. Εμπλέκεται και μια ομάδα ακόμη ανθρώπων που ανέλαβαν να αφαιρέσουν τις πινακίδες-πιθανότατα έναντι μεροκάματου- ν΄ αλλάξουν τον αριθμό πλαισίου- πιθανότατα έναντι μεροκάματου- και να παρουσιάσουν στο τέλος «καθαρό» το κόκκινο άτι.

Ένα άτι που αγοράστηκε κοντά στα 200 χιλιάρικα και έφτασε να πωλείται 70. Τραγικό. Και ξέρετε γιατί είναι τραγικό κύριοι; Διότι όταν κάποιος ισχυρός… αλλά πραγματικά ισχυρός αγοράζει Φερράρι, δεν φτάνει σε σημείο να την πουλήσει τόσο χαμηλά. Πόσο μάλλον να αποπειραθεί να κάνει λαμογιά για να το καταφέρει. Αν δεν βρεί να την πουλήσει την έχει στο γκαράζ του και την βλέπει. Ο ισχυρός. Οι λοιποί που κυκλοφορούν με limited αυτοκίνητα το κάνουν είτε με παρακράτηση κυριότητας είτε με δάνειο; Γιατί; Μα για να συντηρήσουν αποκλειστικά και μόνο την δήθεν εικόνα τους. Κατάντια.

Ξέρετε ποια είναι η άλλη λαμογιά που κάποιοι μηχανεύονται αύτη την εποχή; Την εποχή που η χώρα βρίσκεται σε περίοδο κρίσης; Υπάρχουν ομάδες που κλέβουν… ναι καλά διαβάσατε… κλέβουν το αυτοκίνητο… στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης το δηλώνει στην ασφάλεια και η ασφάλεια τον αποζημιώνει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το αυτοκίνητο βγαίνει με διαφορετικό αριθμό πλαισίου εκτός Ελλάδος και γίνεται ανταλλακτικά σε χώρες όπως η Γεωργία και η Ουκρανία.

Και μπορεί ο Χατζηγιάννης να γλιτώσει απο την ποινική διαδικασία… καθώς η προανάκριση κάποια στιγμή θα φτάσει σε σύσταση δικογραφίας σε βαθμό πλημμελήματος αλλά το κόστος στην εικόνα του είναι τεράστιο.

Ξαναγύρισες ε; Με Φερράρι ε;

Και στο τέλος μια ερώτηση. Αν ο πωλητής δεν είχε το όνομα Χατζηγιάννης και το αυτοκίνητο ήταν ένα απλό οικογενειακό μικρής αξίας… θα τον πηγαίνανε μέχρι και για σύσταση συμμορίας;

Ερώτηση κάνω…


blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου