ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αννίτα Πάνια πρωταγωνίστρια σε πορνό; (BINTEO)!!


Δείτε τι λέει η ίδια!

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορεί σε ακατάλληλα sites ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει την Αννίτα Πάνια σε περιπτύξεις με ομάδα ανδρών, πολυεθνικής προέλευσης. Όσοι το έχουν δει...




 δεν μπορούν παρά να μη θαυμάσουν τις «μεγάλες» επιδόσεις της ξανθιάς πρωταγωνίστριας.

Η Αννίτα Πάνια μέσω της εκπομπής της «Αννίτας SOS» αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το περίφημο αυτό βίντεο.
Η Αννίτα Πάνια παραδέχτηκε ότι υπήρξε πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Επεσε θύμα απάτης καθώς κάποιοι χρησιμοποιώντας το πρόσωπό της με τη βοήθεια του μοντάζ έφτιαξαν ένα άσεμνο βίντεο που φαινόταν ότι ήταν εκείνη πρωταγωνίστρια.

Για κάποιο διάστημα, όπως είπε η Αννίτα Πάνια, οι γύρω της την κοιτούσαν καχύποτα γιατί δεν γνώριζαν αν ήταν αληθινό βίντεο μέχρι που της το έδειξαν.
Η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια έγινε με καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα, όπου πάνω στη συζήτηση για τα αναληθή δημοσιεύματα που κυκολοφορούν στο διαδίκτυο η παρουσιάστρια ανέφερε τι συνέβη στην ίδια.
«Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια σε βίντεο συνεύρεσης, πολυπληθούς. Έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν με multi ethnic πρόσωπα. Κάποια στιγμή υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου είχαν μπει στο τρυπάκι ότι μπορεί να παίζει, γιατί δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στη ζωή του. Με κοιτούσαν καχύποπτα μέχρι που ήρθαν και μου το δείξανε», παραδέχτηκε η Αννίτα Πάνια.
Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια:



tsardaki.gr

1 σχόλιο: