ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το ποσό "φωτιά" που ζητάει το ΣΔΟΕ από τον Πάνο Καμμένο - Θα προβεί στην αποπληρωμή ο ανεξάρτητος Έλληνας;

Σαν βόμβα ήχησε στα αυτιά μας η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη πριν από μερικούς μήνες για το κτίσιμο της βίλας Καμμένου στην Ικαρία με τουριστική επιδότηση.




Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων το ποσό των 300.000 ευρώ δόθηκε στην πεθερά του, Δέσποινα Τζούλη ως επιδότηση με σκοπό να δημιουργήσει τουριστική επιπλωμένη έπαυλη στον οικισμό Γιαλισκάρι Ικαρίας.

Σας θυμίζω βεβαίως πως η εν λόγω έπαυλη δεν λειτούργησε ποτέ ως τουριστικός ξενώνας και φυσικά τα συγκεκριμένα κονδύλια δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του κτιρίου. Από το 2008 ο μόνος που απολαμβάνει τον μοναδικό αυτό «ξενώνα» είναι ο Πάνος Καμμένος και η οικογένεια του.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες το ΣΔΟΕ μετά από τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποίησε, αποζητάει το ποσό των 180.000 ευρώ από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ και μάλιστα το περιμένει εδώ και αρκετούς μήνες.

Η σχέση του εν λόγω κυρίου με το ΣΔΟΕ είναι γνωστή βεβαίως από το 2012 αφού τότε ο ίδιος είχε αποστείλει εξώδικο με το οποίο διαμαρτυρόταν για την εμπλοκή του ονόματός του στη φερόμενη «λίστα των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ», που τον έφερε ως ιδιοκτήτη ακινήτων στην περιοχή του Γαλαξιδίου.

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος είχε δώσει έγγραφη απάντηση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων βάσει της οποίας ουδεμία λίστα, στην οποία αναγράφεται το όνομα του κ.Καμμένου υπάρχει στο… ΣΔΟΕ!

Ο Πάνος Καμμένος πάντως εδώ και ένα μήνα περίπου βρίσκεται στην Ικαρία μαζί με την οικογένεια του.



athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου