ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκάλυψη: Ο «κουμπάρος» Ερντογάν διαφωνεί με το αντιρατσιστικό

Άλλη δουλειά δεν είχαμε, τώρα θα ασχολούμαστε και με τον Ερντογάν, ο οποίος διαφωνεί με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει τιμωρία για όσους ευτελίζουν τις γενοκτονίες Ποντίων, Αρμενίων και Μικρασιατών.



Ο Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε το μέγαρο Μαξίμου, φέρεται να ζήτησε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, την Πέμπτη, στο περιθώριο της Διάσκεψης Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Κάρντιφ (Ουαλία). Η κυβέρνηση διοχέτευε την πληροφορία ότι στην ατζέντα της συνάντησης θα βρίσκεται κυρίως το Κυπριακό, ιδιαίτερα μετά τις απογοητευτικές εξελίξεις με την προ ημερών επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα, και βέβαια τις δήθεν σεισμολογικές έρευνες με το πλοίο Barbaros που ανακοίνωσε ότι θα κάνει η Άγκυρα στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Μια άκρως προκλητική κίνηση, με στόχο να μπλοκάρει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κύπρου, και τη συνεργασία Λευκωσίας-Τελ Αβίβ προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτά όμως, φαίνεται ότι είναι η «ελληνική ατζέντα» της συμπεφωνημένης, ως φαίνεται, συνάντησης Σαμαρά-Ερντογάν. Η τουρκική πλευρά όμως, διαρρέει τώρα ότι, ναι μεν θα είναι το Κυπριακό στην ατζέντα, αλλά ότι θα θέσει μετ’ επιτάσεως την έντονη διαφωνία της με όσα προωθεί το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο». Ως γνωστόν, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι, εκτός από τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, θα τιμωρούνται πλέον και όσοι επιδοκιμάζουν, ευτελίζουν ή κακόβουλα αρνούνται τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η ελληνική Βουλή, όπως των Ποντίων, των Αρμενίων και των Μικρασιατών.

Να θυμίσουμε ότι η Τουρκία πάντα ξεσηκώνει μεγάλο θόρυβο, όταν κάποια χώρα αναγνωρίζει αυτές τις γενοκτονίες ή όταν προωθεί σχετικούς νόμους. Το ίδιο είχε κάνει όταν η Γαλλία είχε ψηφίσει νόμο υπέρ της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων. Αν έχει ο Ερντογάν στην ατζέντα του ως κύριο θέμα το αντιρατσιστικό, αξίζει άραγε να συναντηθεί μαζί του ο κ.Σαμαράς; Εξάλλου, στα υπόλοιπα καυτά ζητήματα, όπως το Κυπριακό, όπως αποδείχτηκε και από την πρόσφατή του επίσκεψη στα κατεχόμενα, ο Ερντογάν ουδέν ουσιαστικό εκόμισε. Αλλά, κι’ αυτός ο «κουμπάρος» βρε παιδί μου, τόσα τεράστια προβλήματα στα σύνορά του έχει, και εντός (κινδύνευσε με τις διαδηλώσεις για το πάρκο Γκέζι) και αυτό το θέμα σκέφτηκε να θέσει στον Σαμαρά; Καθίσταται εμφανές ότι η Τουρκία, παρά τα οποιαδήποτε σοβαρότατα προβλήματα αντιμετωπίζει, δεν θα πάψει ποτέ να ακολουθεί τις γνωστές πολιτικές «πίεσης» προς την Ελλάδα.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου