ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΕΣ στις Πανελλήνιες! Ποιο μάθημα μπαίνει ξανά στις εξετάσεις;

Η..
πληροφορική μπαίνει ξανά στις πανελλήνιες εξετάσεις σαν εξεταζόμενο μάθημα για όσους θέλουν να εισαχθούν στα τμήματα πληροφορικής πανεπιστήμιων και ΤΕΙ!


Μάλιστα είναι κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα την Δευτέρα σύμφωνα και με τα όσα είπε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή Live U.

Τα ανοιχτά κεφάλαια για τον τρόπο με τον οποίο η πληροφορική θα εισαχθεί στα εξεταζόμενα μαθήματα είναι πολλά... καθώς ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντικατασταθεί κάποιο μάθημα σε ένα από τα υπάρχοντα πεδία... σε αυτή την περίπτωση τα φώτα στρέφονται στο πεδίο θετικών και τεχνολογικών επιστημών και στη χημεία.

Οι μαθητές της Β' λυκείου θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο κατευθύνσεις των ανθρωπιστικών και των θετικών σπουδών. Στη Γ' λυκείου θα επιλέξουν μεταξύ των ανθρωπιστικών σπουδών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών σπουδών και θετικών σπουδών.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και συναντήσεις για το αν θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και τις σχολές της αστυνομίας.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου