ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τζον Τραβόλτα: Με λένε γκέι για να πάρουν λεφτά

Στις αρχές του περασμένου χρόνου ο Τζον Τραβόλτα είχε βρεθεί στο επίκεντρο ύστερα από τις αποκαλύψεις του Ντάγκλας Γκότερμπα, πρώην εργαζομένου του στην αεροπορική του εταιρεία Alto,
ότι είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο πιλοτήριο.

Τότε μάλιστα τα σκανδαλοθηρικά το είχαν πάει ακόμα παραπέρα και υποστήριζαν ότι ο Τραβόλτα είναι γκέι και είχαν εμφανιστεί κι άλλες μαρτυρίες.

Αυτές τις μέρες ο 60χρονος ηθοποιός πηγαινοέρχεται στα δικαστήρια μαζί με τους δικηγόρους του ως κατηγορούμενος από τον Γκότερμπα ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Όπως λέει όμως ο Τραβόλτα τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια και «πρόκειται για την Αχίλλειο πτέρνα της δημοσιότητας. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Άνθρωποι θέλουν λεφτά. Αυτό γίνεται σε πολλά επίπεδα. Άφησα τα μίντια να γράφουν ότι θέλουν εδώ και πολλοί καιρό γιατί δεν μπορώ να τα ελέγξω, οπότε εξακολουθεί να παραμένει το οτιδήποτε λέγεται για μένα. Το βρήκα πιο προσβλητικό μετά τον χαμό του γιου μου. Ήταν κατωτάτου επιπέδου. Τα σεξουαλικά ζητήματα πάντα θα ενδιαφέρουν, αλλά μείνετε μακριά από την οικογένεια μου.


toratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου