ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρία Ηλιάκη: Το εγωιστικό τρέιλερ οι αντιδράσεις και το ρεπορτάζ που πόνεσε

Σε λίγη ώρα από τώρα στο studio του Skai θα βρεθούν διάφορα άγνωστα μοντέλα προκειμένου να επιλεγεί ο καλύτερος για να σταθεί δίπλα στην Μαρία Ηλιάκη.

Όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη σύσκεψη «Δεν θέλω άλλη γυναίκα δίπλα μου. Ο Οικονομάκος δεν ισχύει και θέλω έναν άντρα ακόμη άγνωστο που να τον φτιάξουμε εμείς».

Βλέπετε η Μαρία Ηλιάκη ούσα παράλληλα εγκυκλοπαίδεια της Ελληνική τηλεόρασης ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται αυτή η εκπομπή.

Μια εκπομπή που ξεκινάει με γκρίνια καθώς απ ότι μαθαίνω η απόφαση της να παίξει μόνο εκείνη στο τρέιλερ και κανείς άλλος εκ των συνεργατών της δημιούργησε ήδη πίεση στην αρχισυντάκτρια από την ομάδα.

«Τραγικό. Ποια νομίζει ότι είναι; Πόσο παλιακή συμπεριφορά είναι αυτή» σχολίαζαν κάποιοι εξ αυτών.

Την ίδια στιγμή το ρεπορτάζ μας πρέπει να ενόχλησε πολύ. Και αναφέρομαι σε αυτό πριν από λίγες μέρες, όταν γράφαμε για τον τρόπο με τον οποίο έσκασε στο κανάλι η πρώην γραμματέας της Ρούλας Κορομηλά. Με μαύρα γυαλιά αναζητώντας καμαρίνι.

Η ίδια λοιπόν θεώρησε πώς κάνοντας τρέιλερ για την εκπομπή μας την εικόνα που είχε η ίδια την πρώτη μέρα στο κανάλι θα δώσει μια απάντηση στο blog μας… Κι εγώ μούδιασα.

Πόσο παλιακά. Αυτά τα έκανε η Κοροηλά πριν από τριάντα χρόνια… και τότε ήταν πρωτοποριακά. Ρε Μαράκι χαλάρωσε. Κάνε τις πιλάτες σου και μοίρασε την μπάλα… Αλλιώς σε βλέπω να κάνει παρέα με την Δρούζα…



gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου