ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αγρ. Ανάπτυξης με παραγωγούς στα Γρεβενά

Με βιοκαλλιεργητές και με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Καρπερού Δήμητρας, συναντήθηκε χθες ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Κώστας Καναβός ξεκινώντας τις πρώτες του επαφές απο τα Γρεβενά.


Οι βιοκαλλιεργητές παρέθεσαν τα αιτήματα του κλάδου τους ζητώντας κυρίως την επίλυση των προβλημάτων της διάθεσης των προϊόντων τους.

Εξαιτίας της κρίσης οι καταναλωτές, όπως ανέφεραν, στρέφονται στην κατανάλωση προϊόντων συμβατικής καλλιέργειας ενώ ταυτόχρονα απουσιάζουν οι απαραίτητες δομές στήριξης κυρίως στα τεχνικά θέματα των βιοκαλλιεργειών.

Επίσης όπως τόνισαν οι παραγωγοί, τα προγράμματα των βιολογικών καλλιεργειών καθυστερούν με αποτέλεσμα να καθυστερούν και οι ενισχύσεις.

Οι βιοκαλλιεργητές και ο εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ Καρπερού - Δήμητρας, ζήτησαν απο τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης την άμεση παρέμβασή του για την αντικατάσταση των παλαιών αρδευτικών και στήριξη των υφιστάμενων, καθώς και για τη δημιουργία υποδομών στήριξης της παραγωγής

Ο κ. Καναβός δήλωσε πως ξεκινάει με την καταγραφή των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα και σύντομα θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με τους αγρότες και συνεργασίας με το Περιφερειακό Συμβούλιο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου