ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Το ταξίδι του Τσίπρα στο Κόμο αναστατώνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη είναι η αναταραχή στις τάξεις των ακραίων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνων που ακούνε Ευρώπη και βγάζουν σπυράκια. Είναι πολλοί οι συγκεκριμένοι:

Από τους λεγόμενους και «άπλυτους» των Εξαρχείων μέχρι τους πιο διαλλακτικούς της ομάδας Λαφαζάνη. Γιατί έχουν πάθει ταραχή; Για μια λέξη: Κόμο. Είναι η μικρή και πανέμορφη πόλη της Ιταλίας όπου υπάρχουν και ορισμένα πανάκριβα ξενοδοχεία.

Ο σύντροφος Αλέξης λοιπόν, ο αντισυστημικός και πάντα επαναστάτης Τσίπρας αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση για να παρευρεθεί στο «Φόρουμ του Κόμο» το οποίο διοργανώνεται από το ιταλικό ίδρυμα European House – Ambrosetti.

Προφανώς έμαθαν για το... μεγαλείο της σκέψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τον καλούν για να τους δώσει τα φώτα στην «ατζέντα για την αλλαγή της Ευρώπης». Η πλάκα είναι ότι το φόρουμ συνέπεσε με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου θα διαδηλώσουν χιλιάδες εργαζόμενοι και θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή της πορείας ο αντισυστημικός Αλέξης. Μεγάλο το δίλημμα; Να πάει στην πορεία μέσα στην υγρασία της Θεσσαλονίκης και μετά να φάει κοψίδια στα Λαδάδικα; Ή να πάει στο Κόμο και στο ξενοδοχείο «Βίλα ντ ΄Εστε» όπου έχει όλα τα κομφόρ τα οποία δεν συναντά συχνά ο Αλέξης στα ταξίδια του στη Βενεζουέλα.

Που να τρέχει στη ΔΕΘ, είπε να κάνει ένα καλό διήμερο στο Κόμο μαζί με άλλους «συστημικούς» όμως ηγέτες και οικονομολόγους. Θα είναι εκεί οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι, ο τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο τραπεζίτης Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ο Γερμανός υπουργός Γιεργκ Ασμουσεν, και οι Επίτροποι Χοακίν Αλμούνια και Μισέλ Μπαρνιέ.

Στην Ιταλία λένε ότι η συνάντηση αυτή ονομάζεται «ιταλική λέσχη Μπίλντερμπεργκ» αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμάνε να το πουν, κάνει... τζιζ το όνομα. Ενας αριστερός ηγέτης να βολοδέρνει μαζί με την ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική νομενκλατούρα; Θα αναστηθεί ο Μαρξ και ο... Τσάβες και θα τους πλακώσει στις φάπες.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου