ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Μαξίμου ανησυχούν πολύ για την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ

Για άλλη μια φορά ένας Παπανδρέου απειλεί να διαλύσει τη χώρα..

Ίσως θα ήταν καλό να μην ασχολούμαστε με πτώματα για να μη μας πουν και… νεκρόφιλους. Ως εκ τούτου η ενασχόληση με το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι η μικρότερη δυνατή.

Όμως, απ’ ότι μαθαίνουμε στο Μαξίμου ανησυχούν σφόδρα για την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ και έχει νόημα να δούμε που το πάει κυρίως ο Γ. Παπανδρέου.

Πριν μερικές ημέρες οι κλακαδόροι του φώναζαν «Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά». Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να τσαντιστεί η ΝΔ πολύ ή να ζητήσει ψυχιατρική έρευνα για όσους το φώναζαν και για τον κ. Παπανδρέου που το άκουγε.

Προφανώς λησμόνησαν ότι αυτός ήταν που το καλοκαίρι του 2011 είχε προτείνει συγκυβέρνηση στον Σαμαρά. Και προφανώς ξέχασε ότι με την… επάρατη δεξιά έκανε κυβέρνηση λίγους μήνες μετά με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Ποια κακιά δεξιά πρέπει να διώξουν λοιπόν τώρα οι ίδιοι που την έβαλαν στο παιχνίδι; Ο κ. Παπανδρέου είναι αυτός που διέλυσε το κόμμα του και παρέδωσε την εξουσία στην δεξιά και τώρα του φωνάζουν γερά για να τη διώξει; Αυτός πράγματι χρειάζεται ψυχίατρο.

Όμως, για να διώξεις την κακιά δεξιά θα πρέπει να έχεις εναλλακτική και προφανώς για τον κ. Παπανδρέου ο Τσίπρας είναι η εναλλακτική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται τον Οκτώβριο που είναι το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης να επισημοποιηθεί το τέλος της συνύπαρξης του Γ. Παπανδρέου με τον Β. Βενιζέλο. Αυτό σημαίνει πιθανότατα ένα νέο κόμμα το οποίο δυνητικά θα μπορούσε να συνεργαστεί σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον Τσίπρα. Ένα νέο ΠΑΣΟΚ δηλαδή με άλλο όνομα. Αυτό το σενάριο προϋποθέτει να ακολουθήσουν τον Παπανδρέου και τα πιστά στελέχη του, οι λεγόμενοι Παπανδρεϊκοί που δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει.

Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ λοιπόν τρέμουν περισσότερο στη ΝΔ παρά την εκλογή Προέδρου. Διότι αν έχει ήδη βρει τους 180 βουλευτές αλλά μια κίνηση Παπανδρέου οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές τότε το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό.

Και θα αποδειχθεί –αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο- ότι για άλλη μια φορά ένας Παπανδρέου θα έχει διαλύσει τη χώρα.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου