ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το κόμμα της χαράς... - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που "χώρισε" Μακρή και Καμμένο!!

To δηλώνω υπεύθυνα. Θα πάω να γραφτώ στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι άνθρωποι εκεί θα πρέπει να κάνουν....
καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Τέτοιος χαβαλές σε κόμμα δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Λένε μάλιστα ότι ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης θα διαμαρτυρηθεί στο Σωματείο Ηθοποιών γιατί τους κλέβουν τη δουλειά του κωμικού οι Ανεξάρτητοι Ψεκασμένοι.

Το νέο επεισόδιο της κωμικής σειρά «Οικογένεια Καμμένου και Σία» έχει πρωταγωνίστρια τη Ραχήλ Μακρή η οποία έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Δεν έχει κερδίσει μόνο 15 λεπτά διασημότητας αλλά και κάτι παραπάνω...

Τώρα λοιπόν η κ. Μακρή παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων (είχε και τέτοια ο Καμμένος; Μπράβο). Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα». Με απλά λόγια η άλλοτε ευνοούμενη του προέδρου που είχε αναλάβει και ρόλο στο κόμμα κινδυνεύει ακόμη και με διαγραφή. Να σας θυμίσουμε τι είχε πει ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου σε ένα νοσοκομείο λόγω μιας μικρής επέμβασης;

Με αφορμή την τοποθέτηση ως τομεάρχου Πολιτισμού των ΑΝΕΛ της Γεωργίας Στεφανάκη από τον Πάνο Καμμένο η Μακρή ανέβασε στο Facebook άκρως ειρωνικό σχόλιο, το οποίο -βέβαια- ελάχιστοι κατάλαβαν.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους».

Και συνέχισε:

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό τη βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη (σ.σ. Εννοούσε και τη βουλευτή Στ. Ξουλίδου) μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως»…

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν όλα αυτά τα πρόσωπα. Και η... ευτραφής βουλευτής και ο γυμνοσάλιαγκας αλλά και μια πρώην αεροσυνοδός αλλά δεν ξέρουμε ποιου ερωμένη.

Είναι ή δεν είναι το κόμμα της χαράς οι ΑΝ.ΕΛΛ.; Προσφέρουν ή δεν προσφέρουν γέλιο στον τόπο;
Αntinews.gr


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που "χώρισε" Μακρή και Καμμένο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου