ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιός μεγάλος Έλληνας ηθοποιός αργοπεθαίνει;;

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του ζεν πρεμιέ του ελληνικου κινηματογράφου...



Για μία ακόμη φορά ο Ανδρέας Μπάρκουλης περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του, ο ηθοποιός παρουσιάζει συμπτώματα ασιτίας.

«Όταν είδα τον Αντρέα, παρουσίαζε προβλήματα υποσιτισμού. Ζήτησα την επόμενη μέρα να έρθει στο ιατρείο, όπου τον μετέφεραν στα χέρια, αφού πλέον δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του.

Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, καθημερινή μέτρηση του ζαχάρου και επουλωτικές αλοιφές. Ο Ανδρέας είναι απόλυτα κλινήρης» δήλωσε ο παθολόγος - διαβητολόγος Δημήτρης Ιωάννου στην «Espresso».

Η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα λέει ότι η οικογένειά της προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποιο οικονομικό στήριγμα, πουλώντας ακόμη και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

«Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Πίστευα ότι είχε βαρύνει τον τελευταίο καιρό, διότι έχει κι ένα ιστορικό με αρκετές παθήσεις. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο.

Πρέπει να είσαι γιατρός για να το καταλάβεις αυτό, όπως και συνέβη δηλαδή. Εκείνος παρατήρησε το χρώμα του, είδε πόσο αδύναμος ήταν και μου ζήτησε να του επιτρέψω να κάνει κάποιες εξετάσεις» ανέφερε.

Η κ. Μπάρκουλη συνεχίζει: «Μου είπε ότι είναι τόσο αδύναμος επειδή δεν τρεφόταν σωστά. Γι' αυτό δεν μπορεί να περπατήσει πια ο Ανδρέας.

Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο φυσικοθεραπευτής που μας επισκέφθηκε στο σπίτι μαζί με τον γιατρό, τον κ. Ιωάννου.

Χρειάζεται ποιότητα στη διατροφή του. Δεν την είχε και γι' αυτό είναι τόσο αδύναμος. Εγώ μπορώ να τη βγάλω μόνο με πατάτες, όσπρια ή μακαρόνια. Εκείνος όμως χρειάζεται κόκκινο κρέας, μοσχάρι ή συκώτι, καθημερινά μαζί με ό,τι άλλο τρώει.

Πρέπει να παχύνει αρκετά και να δυναμώσει για να μπορέσει να αρχίσει να κάνει βήματα με το πι. Έπειτα, αν όλα πάνε καλά, θα περπατήσει κανονικά και πάλι από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα»..
.



takalyteraedw.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου