ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΑΕΔ-"Πράσινο" φως για το ειδικό εποχικό βοήθημα


Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάει –εκτός απροόπτου- η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους...



 για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τα τέλη Νοεμβρίου.
Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί- μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών –ανυψωτικών – οδοποιητικών – γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου – κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επιστιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.
Οι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης. Με δεδομένο ότι το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη είναι 26,18 ευρώ, το ύψος του εποχικού βοηθήματος για τους οικοδόμους ανέρχεται στα 678,06 ευρώ, για τους σμυριδορύκτες Νάξου φτάνει στα 916,30 ευρώ, ενώ στα 641,41 ευρώ είναι για τους δασεργάτες – ρητινοσυλλέκτες, τους καπνεργάτες, τους αγγειοπλάστες – κεραμοποιούς – πλινθοποιούς και τους μισθωτούς της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης.
Επίσης, 458,15 ευρώ θα λάβουν οι μουσικοί, οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί, οι υποδηματεργάτες, οι χειριστές – βοηθοί χειριστών κινηματογράφου – θεάτρου, οι ταμίες κινηματογράφου – θεάτρου, οι τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, οι ταξιθέτες κινηματογράφου – θεάτρου, οι χειριστές εκσκαπτικών ανυψωτικών οδοποιητικών κλπ μηχανημάτων και οι μισθωτοί του τουριστικού κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου