ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: Δείτε το χυδαίο σχόλιο για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή στο Facebook

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες με την ανάρτηση του εξωφύλλου του συνθέτη και δημιουργού..

Νίκου Τερζή. Τι έκανε ο Νικόλας;..
Απέδωσε τον δικό του φόρο τιμής στον δάσκαλό του.
Ο Νίκος έγραψε: «Δεν θα πω καλό ταξίδι και άλλα τέτοια , σε μια τόσο έντονη προσωπικότητα και τεράστιο ταλέντο .Θα πω μόνο καλή μετάβαση .
Οι δημιουργοί δεν φεύγουν ποτέ ... γι αυτό λεγόμαστε δημιουργοί .Κάθε φορά που δημιουργούμε , κόβουμε κι ένα απειροελάχιστο κομματάκι από την ψυχή μας , το φυσάμε μέσα στα τραγούδια μας , και αυτά ζουν και ταξιδεύουν εις τούς αιώνας των αιώνων .... Κι ο Αντώνης έχει μια τεράστια ΨΥΧΉ !Αντώνη καλή μετάβαση ... τώρα είσαι ο ίδιος η μουσική».
Όπως ήταν φυσικό πολλοί ακολούθησαν και έγραψαν την άποψή τους. Τα σχόλια ήταν πολλά. Μάλιστα κάποια αφορούσαν στον τρόπο που λειτουργούν τα ραδιόφωνα, ένα γεγονός που εξόρφισε τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος και αντέδρασε: « ΝΤΡΟΠΗ σε όλα αυτά τα παιδάκια που έγιναν διευθυντές ΡΑΔΙΟ- ΦΌΝΩΝ και έβαλαν στο περιθώριο ΤΑΛΕΝΤΑ σαν τον ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ για να παίζουν την κάθε ΣΟΥΛΑ-ΜΠΟΥΛΑ που τους τα χώνει !Και σήμερα όλα αυτά τα ΜΑΦΙΟΖΟ-ΠΑΙΔΑΚΙΑ θα παίζουν τραγούδια του και θα το παίζουν και συγκινημένοι .Και πολλοί ξέρουν πολύ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ».
Κάποια στιγμή ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα απο έναν ανεκδιήγητο τύπο ο οποίος την ημέρα που έφυγε ο δημιουργός απέδειξε πόσο σκατόψυχος είναι. Ο καραγκιοζάκος αυτός έγραψε « Μιλάμε για τον Αντώνη Βαρδή που τον ξέρουν μέχρι το Νευροκόπι. Μαλιστα. αν εσυ χεζεσαι για τη μεγαλύτερη rock φωνη εγω παλι κλαίω και αποδεικνύεις για αλλη μια φορα ποσο ΖΩΑ είναι οι Ελληνόφωνοι. Χέστηκα λοιπόν και εγω για τον έτσι ξαφνικά».
Είναι και ανορθόγραφος και βλάκας... και το αναπαράγω σήμερα για να θίξω την χυδαιότητα που υπάρχει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στα social media. Εκεί όπου ο καθένας μπορεί να φτιάξει ψεύτικα προφίλ και μέσα απο αυτά να θίξει, να πονέσει ακόμη και να αναδείξει τα τεράστια κενά που φέρει που κουβαλάει απο τη μάνα του και τον πατέρα του.
Τεράστια κενά αγωγής, σεβασμού και αξιοπρέπειας. Όπως ήταν φυσικο μετά το σχόλιο του συγκεκριμένου ο Νίκος Τερζής τον μπλόκαρε και ανέλαβαν οι φίλοι του να τον βάλουν στην θέση που του αρμόζει. Δηλαδή στο περιθώριο.


nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου