ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Οι υπάλληλοι της Google την περνούν... ζάχαρη: Τρώνε τσάμπα, παίζουν μπιλιάρδο και κοιμούνται στην εταιρεία (Φωτογραφίες)

Το να δουλεύεις για την Google προϋποθέτει τεχνικές δεξιότητες άνω του μέσου όρου – αν μη τι άλλο δεν μπορεί ο καθένας να δημιουργεί project που θα κάνουν εντύπωση στον υπόλοιπο κόσμο τα επόμενα χρόνια.


Οι υποχρεώσεις, όμως, συμβαδίζουν με τα δικαιώματα που απολαμβάνουν, καθώς η Google έχει διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον που περιλαμβάνει πολλές παροχές που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις σε άλλη εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς.
Πολλοί υπάλληλοι, θέλοντας να γλιτώσουν το ενοίκιο στέγασης διαμένουν εντός του campus που διαθέτει η εταιρεία. Έτσι ο καθένας παίρνει ένα τροχόσπιτο, το μετατρέπει σε σπίτι και μπορεί να μείνει όσο θέλει δίχως να δίνει ενοίκιο ή έστω... λογαριασμό. Υπάρχουν υπάλληλοι που αποφάσισαν να μείνουν ακόμα και στο αυτοκίνητό τους (ναι, το μετέτρεψαν σε δεύτερο σπίτι) για να μην αποχωριστούν τον περιβάλλοντα χώρο της εταιρείας και φυσικά να κάνουν οικονομία.
Όλοι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού έχουν αποφασίσει να μείνουν εντός της Google, λαμβάνουν τρία δωρεάν γεύματα, ενώ μπορούν να γεμίσουν το χρόνο τους με διάφορες ασχολίες, να κάνουν πάρτι, να παίξουν μπιλιάρδο και φυσικά να πάρουν έναν μικρό υπνάκο στα πρωτοποριακά κρεβάτια της εταιρείας. Και βέβαια δίχως να ξοδέψουν ούτε ένα σεντ από το πορτοφόλι τους.
Το εκπληκτικό είναι ότι άνθρωποι της ασφάλειας του χώρου δεν ενοχλούν τους περίεργους... ενοίκους. Έρχονται στην αρχή για να διαπιστώσουν εάν είναι υπάλληλοι της εταιρείας και μόλις τσεκάρουν όνομα και... διεύθυνση, εξαφανίζονται από προσώπου γης. Όσο μεγαλώνει η εταιρεία, βέβαια, γίνεται και πιο δύσκολη η διαμονή εντός των τειχών, αλλά και πάλι πάντα θα βρίσκονται κάποιοι εκκεντρικοί για να αψηφήσουν τον βαρύ χειμώνα και να μείνουν σε ένα τροχόσπιτο εντός της Google.











iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου