ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Επτά λόγοι για να αγοράσετε αμέσως το iPhone 6

Ο ενθουσιασμός από την έλευση των νέων iPhone είναι, αντικειμενικά μιλώντας, πολύ μικρότερος από εκείνον που συνόδευσε τα προηγούμενα μοντέλα.




Στην πραγματικότητα, κάθε νέα έκδοση δείχνει να αναστατώνει το κοινό όλο και λιγότερο. Αυτό είναι άδικο, μια και τα iPhone είναι ήδη κορυφαίες τεχνολογικά συσκευές οι οποίες σε κάθε έκδοση βελτιώνονται περισσότερο. Αλλά εδώ παίζει ρόλο η κόπωση του κοινού, που δεν μπορεί να ακολουθεί την κάθε εξέλιξη στο mobile, αλλά και η τάση που έχουμε να εντυπωσιαζόμαστε όλο και δυσκολότερα όσο περνά ο καιρός και συνηθίζουμε στην καινοτομία.

Υπάρχουν, φυσικά, πολλοί καλοί λόγοι για να προτιμήσει κανείς τα νέα iPhone. Ας δούμε τους κυριότερους

Η επιστροφή της καμπύλης

Μέχρι και το 3GS, το iPhone είχε καμπύλες. Αυτές εγκαταλείφθηκαν στο 4, αλλά τώρα που ξανάρθαν στο προσκήνιο -κυρίως από τη Samsung- η Apple τις υιοθετεί ξανά, αν και με πολύ πιο ήπιο τρόπο. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα θετικό.

Φανταστική ανάλυση

Οι 4,7 και 5,5 ίντσες θα ήταν απλώς μια αυξημένη διάσταση αν δεν συνοδεύονταν από τεράστια αύξηση της ανάλυσης. Ο όρος Retina HD δεν αρκεί για να περιγράψει την εμπειρία του 1334 x 750 στο iPhone 6 (δηλαδή περισσότερο από 720p σε οθόνη όσο η παλάμη σας) και 1920 x 1080 στο iPhone 6 Plus. Αν το 1080p είναι αρκετό για μια τηλεόραση 42 ιντσών, σκεφτείτε την ποιότητα της εικόνες στις 5,5. Προσθέστε και contrast ratio 1400:1 και 1300:1 και έχετε τη φαντασμαγορία μπροστά στα μάτια σας.

Ταχύτεροι επεξεργαστές

Το 64μπιτο τσιπ Α8 δίνει επιδόσεις 25% καλύτερες στην επεξεργασία data και 50% ταχύτερα γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Σε απόλυτους αριθμούς, πρόκειται, πιθανότατα, για τις ταχύτερες mobile συσκευές του πλανήτη.

Καλύτερη μπαταρία..και οι υπόλοιποι λόγοι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου