ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κύπριος αρχιμηχανικός που έκανε παγκόσμιο πρωταθλητή τον Φέτελ επιστρέφει στην Mclaren

Στην πρώην του ομάδα, την Mclaren Mercedes, επιστρέφει ο Πίτερ Προδρόμου στη θέση του πρώτου αρχιμηχανικού...



Κυπριακό χρώμα θα έχει από εδώ και πέρα η Mclaren, καθώς ο Πίτερ Προδρόμου γυρίζει πίσω, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας. Στην Mclaren εργάστηκε από το 1991 μέχρι το 2006, ενώ μέχρι σήμερα ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Red Bull Racing, η οποία στέφθηκε και παγκόσμια πρωταθλήτρια, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο τιμόνι του ενός εκ των δύο μονοθέσιων.

Η πρώην του ομάδα τα τελευταία χρόνια και μετά τη φυγή του Λιούις Χάμιλτον είναι μακριά από τις επιτυχίες. Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή και να δημιουργήσουν το καλύτερο μονοθέσιο της Formula 1, όπως τα προηγούμενα χρόνια που διέθεταν το ταχύτατο όλων.

Ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν την Mercedes που είναι στην κορυφή, την Red Bull Racing, την Wiliams BMW που αγώνα με αγώνα «πιάνει» βάθρο και την Scuderia Ferari που έχει ως στόχο τη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει στις πίστες της F1.

O Πίτερ Παπαπροδρόμου σε δηλώσεις που παραχώρησε εμφανίστηκε εκστασιασμένος για την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της«Είναι φανταστικό για μένα να επιστρέφω στη McLaren και γνωρίζω καλά το περιβάλλον που υπάρχει για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας».


Koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου