ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μια γρήγορη ματιά στα καλύτερα smartphones της αγοράς

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των νέων gadgets η επιλογή του κατάλληλου smartphone δεν είναι εύκολη υπόθεση.



Η άφιξη του iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα ικανοποιήσει μεν τους «οπαδούς» της Apple, ενώ όσοι προτιμούν τα Android έχουν επίσης μια ευρεία γκάμα για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά, όπως παρουσιάστηκαν σε σχετικό αφιέρωμα της Huffington Post.

1. Apple iPhone 6



Το μεγαλύτερο iPhone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Apple, τόσο σε φυσικές διαστάσεις όσο και σε… δημοτικότητα. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη κάνει ρεκόρ. Για ποιο λόγο όμως γίνεται τόσος ντόρος; Το iPhone 6 είναι μεγαλύτερο και πιο λεπτό, με οθόνη 4.7 ή 5.5 ιντσών, για όσους επιλέξουν το iPhone 6 Plus. Διαθέτει κάμερα 8MP με ενημερωμένη οπτική, ενώ είναι σε γενικές γραμμές πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό.

2. Sony Xperia Z3




Το Sony Xperia Z3 χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ σχεδιασμό, είναι όμως πρακτικό με πλαστικές γωνίες για προστασία από… πτώσεις. Διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, παίζει HD audio και η μπαταρία του «αντέχει» δύο μέρες.

3. Motorola Moto X (2014)




Το Motorola Moto X 2 ξεχωρίζει για δύο λόγους: μπορείς να το σχεδιάσεις μόνος σου, επιλέγοντας από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, ενώ απολαμβάνεις οθόνη 5.2 ιντσών σε ένα τηλέφωνο πάχους 3.8mm στο πιο λεπτό του σημείο. Είναι «καθαρό» Android.

4. Samsung Galaxy Note IV




Λεπτός, μεταλλικός σκελετός και απαλή, δερμάτινη πίσω όψη. Η οθόνη εξακολουθεί να είναι 5.7 ίντσες, όμως η ανάλυση έχει «ανέβει» στα 2K.

5. Samsung Galaxy Alpha



Το Samsung Galaxy Alpha είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας να «αναμετρηθεί» με το iPhone. Μεταλλικός σκελετός, Super AMOLED οθόνη 4.7 ιντσών, που μπορεί να μην είναι Full-HD, αλλά με εντυπωσιακά χρώματα. Διαθέτει ακόμη σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος και παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

6. Nokia Lumia 930



Το Nokia Lumia 930 θέλει να γίνει το «ορόσημο» Windows Phone του 2014. Η απάντηση στο «Siri» ακούει στο όνομα «Cortana», διαθέτει οθόνη Full-HD 5 ιντσών, κάμερα 20MP και επαγγελματικού επιπέδου καταγραφή βίντεο, χάρη σε τέσσερα μικρόφωνα full stereo.

7. HTC One M8



Τα μπροστινά ηχεία είναι 25% πιο δυνατά, η UltraPixel κάμερα διαθέτει δεύτερο φακό για αντίληψη βάρους και έναν φακό «selfie» 5-megapixel στην μπροστινή πλευρά.

8. Samsung Galaxy S5



Το Galaxy S είναι ανθεκτικό στο νερό, έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, κάμερα 16-megapixel και αισθητήρα καρδιακών παλμών.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου