ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Tα νάζια του Καραμανλή

Μετά τις διαρροές ότι επιθυμεί επίσπευση της προεδρικής εκλογής φέρεται να δημιουργεί νέο πρόβλημα στη σημερινή ηγεσία της ΝΔ.



Μερικές κινήσεις είναι ανεξήγητες και χρήζουν διεξοδικής ανάλυσης και ερμηνείας για το σκοπό του γίνονται. Αυτό μάλιστα, οφείλεται να γίνεται σε μεγάλο βαθμό όταν αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό και επί 13 χρόνια πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

Μετά τις διαρροές, που δεν διαψεύστηκαν, ότι επιθυμεί επίσπευση της προεδρικής εκλογής, αλλά και των μηνυμάτων πως δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας, φέρεται να δημιουργεί νέο πρόβλημα στη σημερινή ηγεσία της ΝΔ.

Ο Κ. Καραμανλής δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά στην πρόσκληση που του απηύθυνε το Μέγαρο Μαξίμου για να παραστεί στην πρώτη εκδήλωση της ΝΔ για τα 40 χρόνια που θα γίνει στη Χαλκιδική το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου. Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης πήγε ως απεσταλμένος του Αντώνη Σαμαρά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και συνάντησε τον Κ. Καραμανλή στο γραφείο του, αλλά ο πρώην Πρωθυπουργός δεν απάντησε. Και δεν φθάνει αυτό, φρόντισαν οι δικοί του και διέρρευσαν σε Βήμα και Real News ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν θα παραστεί στη Χαλκιδική.

Και το ερώτημα είναι τι επιδιώκει με αυτή τη στάση του ο Κ. Καραμανλής που είναι πολύ πιθανόν τελικά να παραστεί; Και γιατί δεν είπε αμέσως ναι, δέχομαι να έρθω για να δείξουμε όλοι μαζί ότι θέλουμε την ενότητα του χώρου...Τόσο δύσκολο είναι; Και μάλιστα από ένα χώρο όπου ο θείος του και ιδρυτής της ΝΔ δημοσιοποίησε την περίφημη διακήρυξη αρχών και θέσεων, που αποτελεί ακόμα και σήμερα πιλότο της κεντροδεξιάς. Ελπίζουμε την ύστατη στιγμή να αναλογιστεί τις ευθύνες του έναντι της παράταξης, η οποία έχει βρεθεί πολλές φορές απολογούμενη λόγω της διακυβέρνησής του, αλλά και της αφωνίας του!


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου