ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν

Όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον πλαστικό χειρούργο. Δείτε 11 celebrities που αύξησαν το στήθος τους και είναι περήφανες για αυτό.



Tο NEWS247 σε συνεργασία με το InvitroMagazine παρουσίασε τις 11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν.


  Κάρμεν Ηλέκτρα: Η πρώην σύζυγος του Ντένις Ρόντμαν και νυν σελέμπριτυ και ηθοποιός. Όταν ξεκίνησε το στήθος της είχε μέγεθος 32b τώρα έχει φτάσει double ds. «Εάν δεν το είχα κάνει» θα πει «σήμερα δεν θα με ήξερε κανείς»

  Κέλλυ Ρόουλαντ: Το κορίτσι από το συγκρότημα destinys child, από τα 17 της σκεφτόταν να αυξήσει το στήθος της. Όλο κάτι στράβωνε και τελικά αυτό έγινε αρκετά χρόνια μετά. Σήμερα μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα: « Είμαι πολύ υπερήφανη που το έκανα. Το έκανα για μένα και μόνο»

  Κάλευ Κουόκο: Η πρωταγωνίστρια της σειράς big bang theory. Εξομολογείται ότι αύξησε το στήθος της στα 18 της χρόνια.: «Ήταν η καλύτερη και πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου» θα πει.

  Ντόλι Πάρτον: Η τραγουδίστρια της κάντρυ με το υπερμέγεθες στήθος. Από την αρχή σε διάφορες συνεντεύξεις όταν την ρωτούσαν για το στήθος της εκείνη τόνιζε: «Είχα μεγάλο στήθος εκ του φυσικού του. Όμως θέλησα να το κάνω και στητό. Δεν σας κρύβω ότι έκανα πολλά χειρουργεία και όχι μόνο είναι στητό τώρα αλλά και… μεγαλύτερο»

  Γουέντυ Ουίλιαμς: Η γνωστή τηλεπερσόνα στις ΗΠΑ. Αύξησε το στήθος της πριν από 20 χρόνια, όταν γέννησε το πρώτο της παιδί. «Ένιωσαν να μεταμορφώνομαι σε κύκνο», θα πει και θα συνεχίσει: «μαγνήτιζα τα ανδρικά βλέμματα και η τηλεθέαση στην εκπομπή μου εκτινάχτηκε».

  Αντζελίνα Τζολί: Η περιπέτεια με τη μαστεκτομή πριν από 2 χρόνια είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αμέσως μετά ή ίδια τόνισε πως έβαλε νέο στήθος στο μέγεθος του παλαιού.

  Τζένη Μακάρθυ: Το κουνελάκι των 90s και ανδρική φαντασίωση πολλών εφήβων. Η ίδια στην εκπομπή που είχε ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι πρόκειται να αυξήσει το στήθος της. Όταν έκανε την επέμβαση έδειξε το στήθος της μέσα από το σουτιέν και άρχισε να το ζουλάει για να δουν όλοι ότι η επέμβαση… πέτυχε.

  Πάμελα Άντερσον: Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 90 ο φακός την συνέλαβε τυχαία σε έναν αγώνα ράγκμπυ να τον παρακολουθεί, ήταν μια έφηβη με μεγάλο μεν αλλά όχι τεράστιο στήθος. Σε λίγα χρόνια μεταμορφώθηκε σε αυτό που λέμε «τούμπανο». Έφτασε μέχρι και το 36DD. Πρόσφατα έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει κάποιο από τα ενθέματα γιατί το βάρος άρχισε να την ενοχλεί στην πλάτη.

  Τίλα Τεκίλα: Από τα 18 της έκανε την πρώτη πλαστική στήθους. «Το στήθος μου είναι εντελώς ψεύτικο, αλλά τα χρήματα που βγάζω είναι αληθινά» θα πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

  Χόλι Μάντισον: Η σύζυγος και πρώτο κουνελάκι του ιδιοκτήτη του playboy Χιου Χέφνερ. «Είναι ένα τρόπος να πλησιάσεις κάποιον» θα πει «τώρα νιώθω ελεύθερη που δεν χρειάζεται να φοράω σουτιέν. Τα στήθη μου κοιτάζουν τον ουρανό και κυκλοφορώ άνετη»

  Ντενιζ Ρίτσαρντς: Κάποτε ίσως ακόμη και τώρα μαγνήτιζε τα βλέμματα των ανδρών τόσο για το υπέροχο κορμί της όσο και για το όμορφο πρόσωπο της. Στα 19 της έκανε την πρώτη πλαστική αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό αφού τα στήθη που έβαλε ήταν τεράστια. Έκανε και δεύτερη πλαστική για να μικρύνει το στήθος. Αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν την ενθουσίασε. Έγινε μικρότερο από πριν. Τελικά με την Τρίτη επέμβαση πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου