ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 14χρονος σκοτώθηκε ενώ έπαιζε σε σχολείο

Ο άτυχος μαθητής, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κρεμάστηκε με τα χέρια από τη στεφάνη της μπασκέτας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη, περίπου στις 19.00, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό των Κυμίνων. Η παρέα του άτυχου 14χρονου είχε μαζευτεί για παιχνίδι στην αυλή δημοτικού σχολείου, το οποίο εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Κατούνης, πρόεδρος της κοινότητας Κυμίνων, στο protothema.gr: «Ο 14χρονος πήγε να παίξει μπάσκετ με την παρέα του στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού κρεμάστηκε με τα χέρια από το καλάθι, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει στο κεφάλι. Δυστυχώς έχασε την ζωή του. Όλο το χωριό, η οικογένεια, οι φίλοι, είμαστε συντετριμμένοι απο την απώλεια του παιδιού. Είναι απο τα πιο δυσάρεστα που έχουν συμβεί στην κοινωνία μας. Όταν με ειδοποίησαν ότι συνέβη αυτό, έτρεξα και πήγα στο σχολείο και αντίκρυσα το τραγικό περιστατικό. Ήρθαν γιατροί και ασθενοφόρα αλλά δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε».


Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου