ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Δείτε το χωριό που δεν έχει τηλέφωνο το έτος 2014!!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο χωριό στο οποίο κατοικούν περίπου 100 άνθρωποι στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι ηλικιωμένοι αν και το καλοκαίρι όπως λένε οι ίδιοι το χωριό γεμίζει και ξεπερνά τους 500 ανθρώπους. Πρόκειται για το ..

Νεοχώρι Γορτυνίας του Νομού Αρκαδιας .

Εδώ και 4 μήνες δεν έχουν τηλέφωνο και ο βασικός λόγος είναι γιατί έχει κοπεί ένα καλώδιο και κανείς δεν έχει παει να το φτιάξει . Ο πρόεδρος του χωριού έχει ειδοποιήσει αλλά χρειάζονται λεφτά για να σκάψουν και βεβαίως λεφτά δεν υπάρχουν !

Ταυτόχρονα πληρώνουν τους λογαριασμούς που έρχονται από τον ΟΤΕ παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τηλέφωνο.

« Και πάγιο πληρώνουμε και τηλέφωνο δεν έχουμε και άκρη δεν βρίσκουμε 4 μήνες τώρα.

Όμως ο λογαριασμός, λογαριασμός, και δεν σκέφτεται κανείς αν εμείς έχουμε πρόβλημα .Ξέρετε πως οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν γιατί δεν έχουν κινητά λειτουργούν μόνο με τα σταθερά . Μία 85 χρονη μάλιστα ζήτησε από τα παιδιά της να της πάρουν κινητό να επικοινωνούν γιατί φοβάται μην συμβεί κάτι και δεν μπορεί να ειδοποιήσει.»

Αυτά καταγγέλλουν οι κάτοικοι που πλέον μετά από τόσους μήνες αναρωτιούνται αν αυτό που χρειάζονται είναι και το wifi που έταξε ο Πρωθυπουργός σε όλη τη χώρα .

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας λεει : «Οι τεχνικοί ήρθαν και είπαν ότι μια υπόγεια γραμμή δεν λειτουργεί καθόλου, οι άλλες γραμμές που κι που, λειτουργούν, αλλά με έντονα πρόβλημα.Πρέπει λεει να έρθει ιδιώτης να το φτιάξει Στο13888 τμήμα βλαβών του ΟΤΕ μας είπαν εντάξει θα το φτιάξουμε ακόμη περιμένουμε και πληρώνουμε και τους λογαριασμούς μας .Κάθε μέρα καλούμε να μας φτιάξουν τα τηλέφωνα και εκείνοι μας αγνοούν. Οι γέροντες εδώ είναι 90 ετών είναι 85 τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα παιδιά τους στην Αθήνα και καλούν εμάς στα κινητά μας για να τους πούμε νέα τους.» .

Και βέβαια στο χωριό που δεν έχει τηλέφωνο φυσικά δεν έχει έχει και ίντερνετ και βέβαια δεν μπορούν να ακολουθήσουν το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης .

Δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών στέλνει ιμέιλ στους φορολογούμενους και περιμένει να πάρει απάντηση... Μάλλον θα περιμένει για πολύ ακόμη .



magdasblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου