ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εκδήλωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου με πολύ μεγάλη επιτυχία η Ενημερωτική – Επιμορφωτική Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νάστο και την Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων κ. Καραπά και ακολούθησαν οι εισηγήσεις:

1. Από το Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών κ. Ζιώγο Γεώργιο με θέμα: «Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών: Ιστορία, Παρόν και Μέλλον».

2. Από τον εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών κ. Αργύρη Καραλιόλιο με θέμα: «Οι καινοτόμες δράσεις και τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων ως συντελεστές ποιοτικής αναβάθμισης της παιδείας».

3. Από τον Σχολικό Σύμβουλο της 2ης περιφέρειας Γρεβενών κ. Μαλέτσκο Αθανάσιο, με θέμα: «Παράγοντες που επηρεάζουν τη σχολική επίδοση των μαθητών».

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και συζήτηση από τους πάρα πολλούς γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε πολύ το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νάστο, τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Ευαγγελόπουλο και όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου