ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ στο Πανελλήνιο - Σε στυγερή δολοφονία εμπλέκεται ο Ευάγγελος Αντώναρος..

Το ξεκίνημα της μέρας για τον πρώην επικεφαλής της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ελλάδα και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν πρόδιδε με τίποτε ότι θα είχε την κατάληξη ενός σκοτεινού θρίλερ..




Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος απολάμβανε το λιτό πρωινό του διαβάζοντας με προσοχή τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των αγαπημένων του γερμανικών εφημερίδων.

Μια κούπα ζεστής οργανικής αγιουβέρδας και το αγαπημένο αριστούργημα του Piotr Ilich Tchaikovsky, η Overture, επέτρεπαν στην φαντασία του να ταξιδεύει έστω για λίγο μακριά από την θολή πραγματικότητα της χώρας μας.

Σερφάροντας με το αγαπημένο του iPad έπεσε πάνω στην δήλωση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιου για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις και το Ευρώ, που αφορούσε την Ελλάδα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος τη διάβασε με προσοχή:

“Η Ελλάδα έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο όσον αφορά τη δημιουργία ενός μοντέλου αειφόρου ανάπτυξης, το οποίο θα βασίζεται σε υγιή δημόσια οικονομικά, σε ανταγωνιστικότερη οικονομία και σε εύρωστο, αποτελεσματικά εποπτευόμενο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Αυτό το πρωτοφανές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και η αναγκαία μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή συνεπαγόταν πολύ δύσκολες επιλογές. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο της Ευρωζώνης συμπαραστάθηκαν στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Παρόλο που υπάρχει σαφής ανάγκη διατήρησης της δυναμικής των μεταρρυθμίσεων, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πορεία.

Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι η Ευρώπη θα εξακολουθήσει να βοηθάει την Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο απαιτείται για να διασφαλιστούν αποδεκτοί όροι χρηματοδότησης για το ελληνικό κράτος, και να διευκολυνθεί η επιστροφή στην πλήρη και βιώσιμη πρόσβαση στην αγορά.

Προς το σκοπό αυτό θα συνεργαστούμε πολύ στενά με τις ελληνικές αρχές για να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αξιολόγηση, η οποία θα απαιτήσει την συμφωνία επί ολοκληρωμένης δέσμης φιλόδοξων μεταρρυθμίσεων. Θα καταβάλουμε προσπάθειες προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή εξέλιξη της ευρωπαϊκής στήριξης για τη χώρα μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος. Θα υποστηρίξουμε την Ελλάδα όσον αφορά τον καθησυχασμό των δανειστών και των χρηματοπιστωτικών αγορών για την ισχυρή δέσμευση όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις και για την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού και επαρκούς δημοσιονομικού αποθέματος”.

Aυτή η δήλωση που είναι γεμάτη προυποθέσεις για τη χώρα μας για την πιστή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και "την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού και επαρκούς δημοσιονομικού αποθέματος”, έκανε την κυβερνητική εκπρόσωπο κ. Σοφία Βούλτεψη να δώσει ένα ακόμη ρεσιτάλ λόγου και τέχνης:

-Oι προφήτες της καταστροφής διαψεύστηκαν και πάλι...,

σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος με την αίσθηση ότι απευθύνεται σε έναν λαό κάφρων.

Kαι συνέχισε

«Μετά την ακατάσχετη καταστροφολογία των τελευταίων δύο ημερών, αποκαλύπτεται με τον πιο επίσημο τρόπο η αλήθεια» ανέφερε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής και αρμόδιου επιτρόπου για την οικονομία κ. Κατάινεν, η Ελλάδα έχει επιτελέσει τεράστια πρόοδο και εργάζεται μαζί με τους εταίρους της για την ομαλή ολοκλήρωση του προγράμματος ως το τέλος του έτους, καθώς και για την ασφαλή είσοδο στη μετά μνημόνιο εποχή. Οι προφήτες της καταστροφής διαψεύστηκαν και πάλι».


O φιλήσυχος πολίτης κ. Ευάγγελος Αντώναρος αισθάνθηκε την οργή του να ξεχειλίζει καθώς διαπίστωνε, για μια ακόμη φορά, πως η έξοχη κυβερνητική ντιζέζ κ. Σοφία Βούλτεψη επιχειρούσε- κάνοντας αποσπασματική χρήση της δήλωσης του Αντιπροέδρου- να καρπωθεί ανύπαρκτους επαίνους για την κυβέρνηση.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και από τους πλέον δηλητηριώδεις ακτιβιστές του Twitter πήρε το όπλο του>



Ο φιλήσυχος κ. Αντώναρος είχε μόλις δολοφονήσει μία από τις πιο επικίνδυνες πηγές κυβερνητικής ηχορύπανσης.

Επρόκειτο για μια στυγερή, το δίχως άλλο δολοφονία, η οποία όμως θα κατέληγε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ο κ. Αντώναρος με την πράξη του αυτή θα καταδείκνυε το μέγεθος της ανοησίας των κυβερνώντων στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας.

Επρόκειτο για ένα έγκλημα επιβεβλημένο από το καθήκον απέναντι στη πατρίδα.

Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος είναι αθώος στην συνείδηση του λαού.



kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου