ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!

Ένα εκ' των σφοδρότερων κυμάτων κακοκαιρίας που έχουν έρθει στη χώρα μας τη φετινή χρονιά, αναμένεται να μας επισκεφτεί την..

Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, δίνοντας ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις, χαλάζι, θυελλώδεις ανέμους αλλά και σφοδρές χιονοπτώσεις στα βουνά κυρίως της βορειοδυτικής Ελλάδας σε υψόμετρο άνω των 2000 περίπου μέτρων, ίσως και λίγο χαμηλότερα, κατά 100-200 περίπου μέτρα.

Ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα καταιγίδων από τη Μεσόγειο, θα ανατροφοδοτηθεί με υψηλά ποσοστά υγρασία το ερχόμενο 24ωρο, στο Ιόνιο πέλαγος, δίνοντας από τις πρώτες κιόλας ώρες της ερχόμενης Κυριακής, ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλο το Ιόνιο πέλαγος και πρόσκαιρα και στις ακτές της Ηπείρου στο Ιόνιο πέλαγος.

Το σφοδρό αυτό σύστημα καταιγίδων, κινούμενο πιο ανατολικά, θα εισβάλει στη χώρα μας, δίνοντας πανίσχυρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής, σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα και στη Πελοπόννησο.

Πρόσκαιρα τη νύχτα, τα φαινόμενα θα μειωθούν κυρίως στη κεντρική και τη βόρεια χώρα, ωστόσο στη δυτική Ελλάδα, οι ισχυρές καταιγίδες θα συνεχιστούν.

Το σύστημα αυτό ωστόσο, από το πρωί ως και το απόγευμα και της Δευτέρας, θα δώσει έναν νέο γύρο ισχυρών καταιγίδων και βροχοπτώσεων και πάλι στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα καθώς και στη Πελοπόννησο.

Δείξτε τεράστια προσοχή τη Κυριακή και τη Δευτέρα, σε όλη τη δυτική κυρίως Ελλάδα, καθώς προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα !!


greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου