ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ashleymadison.com - Απιστία-Καθαριότητα και η σχέση μεταξύ τους - Νέα μελέτη δείχνει πως οι άτακτοι εραστές είναι υπέρ της καθαριότητας και της προσωπικής υγιεινής..

Αγαπημένα Προϊόντα Υγιεινής..
 
Η κορυφαία ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις ashleymadison.com,  έκανε μια έρευνα σε πάνω από 100.000 μέλη, μόνο στην Ελλάδα,
για το πόσο είναι υπέρ της καθαριότητας και της προσωπικής υγιεινής και  τα αποτελέσματα εντυπωσιακά. Οι Έλληνες εραστές είναι πεντακάθαροι. Το 29% κάνει ντους περισσότερο από μία φορά την ημέρα σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο του 25%!!!!

 "Είναι σαφές ότι τα μέλη της AshleyMadison.com είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα ειδικά όταν πρόκειται να καλύψουν τα ίχνη τους," εξηγεί ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της AshleyMadison.com. “Βλέπουμε ότι  υπάρχει μια αυξημένη τάση για προσωπική  υγιεινή που είναι το αποτέλεσμα της διατήρησης των μυστικών ραντεβού των μελών της ιστοσελίδας. Το ντους είναι μια ενέργεια για να εξαλείψουν κάθε ένδειξη και τα τεκμήρια του αρώματος του εραστή, κραγιόν της ερωμένης και έτσι να κρατήσουν την εξωσυζυγική σχέση κρυφή από το σύζυγο η τη σύζυγο ".
  Μέσω της έρευνας ζητήσαμε από ένα δείγμα  1.533 μελών της AshleyMadison.com  πώς καλύπτουν τα ίχνη τους, όταν ένα ντους στο σπίτι είναι απλά αδύνατο ή ακόμη και επικίνδυνο. Παρακάτω είναι τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα μέλη της AshleyMadison.com  για να διατηρήσουν μια εξωσυζυγική σχέση κρυφή ενώ βρίσκονται εν κινήσει:
• 32% των ανδρών είναι μέλη  γυμναστηρίου όχι ειδικά για να γυμνάζονται  αλλά για να χρησιμοποιούν το ντους μετά τη συνάντησή τους με την ερωμένη τους.
• 38% των ανδρών και 45% των γυναικών έχουν κάποια  προϊόντα υγιεινής κρυμμένα στο αυτοκίνητό τους (25%), στην δουλεία τους (48%), ή και τα δύο (11%).
• 49% των γυναικών έχουν πάντα ένα τσαντάκι για μακιγιάζ για να βαφτούν εκ νέου μετά από ένα μυστικό ραντεβού.
• 53% των ανδρών και 31% των γυναικών έχουν  σετ ρούχων  στο γραφείο σε περίπτωση που έχουν κάποια ατύχημα και λερωθούν.
• 32% των γυναικών και 26% των ανδρών έχουν ένα επιπλέον μπουκάλι άρωμα ή κολόνια για να καλύψουν τις αποδείξεις.

Αγαπημένα Προϊόντα Υγιεινής 

Τα μέλη της AshleyMadison.com αποκαλύπτουν επίσης το αγαπημένο τους σαπούνι και άρωμα :
Γυναίκες
1. Dove
2. Nivea
3. L'oreal
4. Fa
5. Petit Marseillais

Οι άνδρες χρησιμοποιούν περισσότερο τα παρακάτω προϊόντα
1. Gillette
2. Badedas
3. Nivea Men
4. L'oreal Men
5. Dove

Τα αγαπημένα αρώματα για τις γυναίκες μέλη είναι
1. Sarah Jessica Parker  - Lovely
2. Chanel 5
3.  J'adore της Dior
4. La Vie A Belle της Lancôme
5. Bright Crystal του οίκου Versace


Όσο για τους άνδρες τα αγαπημένα τους αρώματα είναι
1. Pure του Hugo
2. Homme του Dior
3. The One του οίκου Dolce & Gabbana
4. Guilty Black του Gucci
5. Armani Code

 "Οι άνθρωποι που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις  κάνουν ό, τι μπορούν για να κρύψουν τα στοιχεία που μπορούν να τους προδώσουν," αναφέρει ο Noel Biderman.”Eαν ο/η σύζυγός σας παρουσιάσει ξαφνικά ένα έντονο ενδιαφέρον για το πλύσιμο των ρούχων, έρχεται στο σπίτι φρεσκολουσμένος/η , χρησιμοποιεί την πιστωτική του για  την αγορά προϊόντων προσωπικής υγιεινής, μπορεί και να είναι ένα τρανταχτό σημάδι ότι παίζουν εκτός έδρας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου