ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. καταδικάστηκε για βίαιη και ανάρμοστη συμπεριφορά κατά της οικογενείας του..

Φιλούσε και έγλειφε τις ανήλικες κόρες του στα αυτιά και σε άλλα μέρη τους σώματός τους!!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρωταγωνιστεί σε μια σκληρή
δικαστική αντιπαράθεση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Για την περίπτωσή του έχει ήδη αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία με απόφασή της τον απομακρύνει από την οικογενειακή εστία λόγω του ότι επιδεικνύει σεξιστική συμπεριφορά στις δύο ανήλικες κόρες του, ηλικίας μόλις 7 και 4 ετών, αλλά και γιατί βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του.

Τα όσα αναφέρονται στη σχετική δικαστική απόφαση για τη συμπεριφορά του πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ. απέναντι στα μέλη της οικογένειάς του και κυρίως απέναντι στις δύο ανήλικες κόρες του, προκαλούν σοκ.

«Τα εκθέτει σε ανάρμοστες για την ηλικία και το φύλο τους συμπεριφορές χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και λεξιλόγιο με σεξιστικά στοιχεία, ενώ “παίζει” μαζί τους φιλώντας τις και γλείφοντάς τις στα αυτιά και σε άλλα μέρη τους σώματός τους...», επισημαίνει στην απόφασή του το δικαστήριο και για τον λόγο αυτό απαγορεύει στα δύο ανήλικα κορίτσια να διανυκτερεύουν στο σπίτι του πατέρα τους. Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά που επιφυλάσσει απέναντι στη σύζυγό του το στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. αρκεί να αναφερθεί ότι «τη χτυπάει με βέργα συνήθως στα χέρια και στα πόδια, για να τη συνετίσει»!

Η απίστευτη αυτή ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από την πολυσέλιδη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας (8982/2014) με την οποία συνεκδικάστηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που αντάλλαξαν οι δύο σύζυγοι.

Επικαλούμενη «επείγουσα περίπτωση και κίνδυνο» η σύζυγος Τ.Μ (τα πλήρη στοιχεία των διαδίκων είναι στη διάθεση του Πρώτου Θέματος) ζητούσε με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων να διαταχθεί η μετοίκηση του συζύγου της Ι.Κ. -με τον οποίο ήδη είχε διακόψει την έγγαμη συμβίωση- από την οικογενειακή εστία. Ακόμη, αξίωνε να της ανατεθεί η επιμέλεια των δύο κοριτσιών, να υποχρεωθεί ο πρώην σύζυγός της να της καταβάλει μηνιαίως ως διατροφή το συνολικό ποσό των 1.498 ευρώ, αλλά και να της παραχωρηθεί η αποκλειστική χρήση επίπλων και σκευών του σπιτιού.

Από την πλευρά του ο εν διαστάσει σύζυγος τής ζητούσε να ρυθμιστεί το δικαίωμα επικοινωνίας του με τις δύο κόρες του, αλλά και να πάρει από το σπίτι έπιπλα που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, του ανήκουν και του ήταν απαραίτητα για τη διαβίωσή του στο νέο του σπίτι. Ζητούσε -όπως αναφέρεται στην απόφαση- το διπλό κρεβάτι, δύο κομοδίνα, τρία κουρτινόξυλα και δύο δερμάτινους καναπέδες!

Οι αιτήσεις των πρώην συζύγων συνεκδικάστηκαν, με το δικαστήριο να αναθέτει τελικώς με την απόφασή του την επιμέλεια των ανήλικων κοριτσιών στη μητέρα τους, να διατάζει τη μετοίκηση του πατέρα τους από την οικογενειακή εστία και να τον υποχρεώνει να καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του ως διατροφή για τα δύο παιδιά τους, το συνολικό ποσό των 800 ευρώ. Με την απόφαση επετράπη στον Ι.Κ. να βλέπει τις ανήλικες κόρες του τρεις φορές την εβδομάδα. Απαγορεύτηκε, όμως, η διανυκτέρευση των κοριτσιών στο σπίτι του λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επιδεικνύει απέναντί τους!

Χτυπά τη γυναίκα του με βέργα

Ολα όσα περιγράφονται στη δικαστική απόφαση για τη συμπεριφορά του Ι.Κ. απέναντι στην οικογένειά του κυριολεκτικά προκαλούν σοκ, ειδικά όταν προέρχονται από πρόσωπο που διεκδικεί την ενασχόλησή του με τα κοινά. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου: «Οι σχέσεις των συζύγων και εν γένει της οικογένειας έχουν κλονιστεί ιδιαίτερα σοβαρά, από υπαιτιότητα του καθ’ ου, που επιδεικνύει αυταρχική, βίαιη, απειλητική, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στη σύζυγό του, ακόμη και ενώπιον των τέκνων τους, αλλά και τρίτων προσώπων, συχνά εξοργίζεται χωρίς λόγο και βιαιοπραγεί σε βάρος της, σπρώχνοντάς την με ένταση και δύναμη και χτυπώντας την με τα χέρια του στον αυχένα και την πλάτη, είτε με βέργα συνήθως στα χέρια και στα πόδια, για να τη συνετίσει».

Ο προβεβλημένος πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. -σύμφωνα με την απόφαση- «χρησιμοποιεί την ίδια απαράδεκτη μέθοδο και στις θυγατέρες του, προκειμένου να τις διαπαιδαγωγήσει, αντιμετωπίζοντας με εκνευρισμό, εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και βιαιοπραγίες τα παιδικά φερσίματα, καθόσον παρουσιάζει έλλειψη αυτοελέγχου, υπομονής και ανοχής ως πατέρας... Εχει έντονες και συχνές εξάρσεις θυμού και βίαιες εκδηλώσεις, [...] ενώ χρησιμοποιεί ανεπίτρεπτα τη σωματική τιμωρία σαν μέσο πειθαρχίας τους».

Ανάρμοστη συμπεριφορά

Πέραν όμως όλων αυτών -αναφέρει η δικαστική απόφαση- «εκθέτει τις κόρες του σε ανάρμοστες για την ηλικία και το φύλο τους συμπεριφορές χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και λεξιλόγιο με σεξιστικά στοιχεία, ενώ “παίζει” μαζί τους φιλώντας τις και γλείφοντας τις στα αυτιά και σε άλλα μέρη του σώματός τους ασταμάτητα και σε υπερβολικό βαθμό, επιμένει δε να τις πλένει ο ίδιος με εμμονή στην καθαριότητα των γεννητικών οργάνων τους».

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ι.Κ. «δεν έχει την ικανότητα να ελέγξει και να οριοθετήσει τη συμπεριφορά του, που δεν συνάδει με εκείνη του σωστού πατέρα, αδυνατώντας συνάμα να αντιληφθεί και να ανταποκριθεί στις συναισθηματικές τους ανάγκες απέναντί του και να αποτελέσει ένα ορθό πρότυπο συμπεριφοράς για τις θυγατέρες του». Επιπλέον σημειώνεται στην απόφαση ότι «τα τελευταία δύο χρόνια που ασχολείται με την πολιτική δραστηριοποιούμενος στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσιάζει αλαζονική συμπεριφορά και ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική του άνοδο και τις δημόσιες σχέσεις, που εξυπηρετούν τον σκοπό αυτό, αδιαφορώντας για τη σύζυγό του, από την οποία έχει αποξενωθεί, ενώ συνάμα υστερεί στον γονεϊκό του ρόλο και την ουσιαστική επικοινωνία με τα τέκνα του».

Με βάση τα στοιχεία αυτά το δικαστήριο έκρινε ότι «έχει επέλθει διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης των διαδίκων από υπαιτιότητα του καθ’ ου», με αποτέλεσμα να «μην είναι δυνατή η συνοίκησή τους υπό την ίδια στέγη», καθώς κάτι τέτοιο θα είχε «δυσμενέστερες αλλά και μη αναστρέψιμες συνέπειες για τους ίδιους και τα τέκνα τους».

Το δικαστήριο διέταξε τη μετοίκηση του Ι.Κ. από τη συζυγική οικία, κρίνοντας ότι έχει δε τη δυνατότητα στέγασης σε άλλο ακίνητο δεδομένου ότι είναι κάτοχος καταστημάτων και διαμερισμάτων στην Αθήνα και στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών όπως και κάτοχος οικοπέδων τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια.



Βασιλική Κόκκαλη στο Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου