ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ την κόρη του αξέχαστου Βασίλη Αυλωνίτη [ΦΩΤΟ]

Ο Βασίλης Αυλωνίτης ήταν ένας άνθρωπος όλο χαρά, καλοκάγαθος, γλεντζές, όπως ακριβώς ήταν και στις ταινίες..Κάθε πρωί που ξυπνούσε γέμιζε το σπίτι με μουσική και χόρευε. Δεν θύμωνε ποτέ. Ήταν ένας ήσυχος βολικός άνθρωπος!


Όταν είχε ελεύθερο χρόνο έπαιρνε την κόρη του και τον γιο του και πήγαιναν μακρινές βόλτες. Άλλες φορές τους έπαιρνε και στο θέατρο να βλέπουν τις παραστάσεις από τις κουίντες. Όμως δεν ήθελε τα παιδιά του να γίνουν ποτέ ηθοποιοί. Αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους που γελούσαν και έκαναν αστεία. 
Οι πιο αγαπημένοι του συνάδελφοι ήταν ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Νίκος Ρίζος και η Γεωργία Βασιλειάδου. Με την τελευταία μάλιστα μοιράζονταν και το ίδιο καμαρίνι. Η Βασιλειάδου τον φώναζε ''κεφάλα'' και ο ίδιος γελούσε πολύ. Μαζί της δημιουργούσε πανικό και εγκεφαλικά στους συγγραφείς και τους σκηνοθέτες γιατί αυτοσχεδίαζαν και άλλαζαν εντελώς τους ρόλους τους. 
Οι εκδηλώσεις λατρείας ήταν τέτοιες που μέχρι και τον ίδιο μαζί με το αυτοκίνητο του τον σήκωναν στα χέρια. Ένα ελάττωμα είχε, ήταν υπερβολικά σπάταλος. Όσα χρήματα και αν έπιανε στα χέρια του τα χαλούσε όλα, μέχρι τέλους. Θαύμαζε πολύ την Βασιλειάδου, την Έλλη Λαμπέτη, τον Δημήτρη Χορν, τον Κάρολο Κουν και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 
Για την Αλίκη έλεγε ότι ήταν πάρα πολύ έξυπνη και πολύ ταλαντούχα. Είχε ένα μεγάλο όνειρο, κάποια στιγμή να πάει στην Αμερική αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο ταλαντούχος κωμικός Βασίλης Αυλωνίτης είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός που ανήκει στο πάνθεον των λατρεμένων της ελληνικής κινηματογραφίας! 






choicelifemagazine.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου