ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το αστείο παρατράβηξε με τον Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πλέον ξεφύγει και αυτό που κάνει δεν είναι σάτιρα..
Το αστείο παρατράβηξε. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο εθνικός κονφερανσιέ, έχει πλέον ξεφύγει και αυτό που κάνει δεν είναι σάτιρα. Είναι ένα δίωρο προπαγανδιστικό σόου του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha και είναι απορίας άξιον πώς κάποιοι του επιτρέπουν να
κάνει ένα τέτοιο θέατρο της πιο χαμηλής υποστάθμης.



Δεν είναι απλά το «μακρύ χέρι» του Τσίπρα που χτυπάει όποιον δεν αρέσει στην Κουμουνδούρου. Είναι ό,τι πιο λαϊκίστικο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν κάνει σάτιρα, δεν έχει καμιά σχέση με την επιθεώρηση, δεν είναι σε καμιά περίπτωση πολιτιστικό προϊόν. Είναι προσωπικές επιθέσεις, είναι λάσπη στον ανεμιστήρα και κυρίως είναι κομματική εκδήλωση από τις χειρότερες που έχουμε δει. Κάθε Τρίτη στο Τσαντήρι του ο Λαζόπουλος απλά εκτελεί ανθρώπους. Το έχει κάνει πολλάκις αλλά τότε όλοι γελούσαν. Τη μία τον πείραζε η Ντενίση, την άλλη ο Πρέκας. Στη συνέχεια ανέλαβε εργολαβία να χτυπά τον Γ. Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και να αποθεώνει ότι «αριστερό» θεωρεί αυτός καλό. Βρίζει τον Θεοδωράκη, βρίζει όλους όσοι είναι απέναντι στον Τσίπρα αλλά ούτε μιλιά για τις αθλιότητες που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον ακούσατε να σατιρίζει την «μπούκα» των Συριζαίων βουλευτών στο Πανεπιστήμιο; Είπε τίποτε για την Ζωή Κωνσταντοπούλου που οδηγεί τους Έλληνες ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο; Είπε κάτι για την Ραχήλ Μακρή που εξευτέλισε και εξευτελίστηκε η ίδια τις προηγούμενες ημέρες;

Όχι, μόνο ό,τι δεν κάνει καλό στον ΣΥΡΙΖΑ και στην επέλαση προς την εξουσία είναι αντικείμενο της πλάκας του. Χοντροκομμένης πλάκας, κακόγουστων σκετς που απευθύνεται σε αδαείς και αμόρφωτους.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εκπομπή του Λαζόπουλου είναι μια… τηλεοπτική Αυριανή, αλλά έχει πλάκα και ποιος την κάνει. Ο Λαζόπουλος πολεμάει το σύστημα; Τα βάζει με τα κακά πολιτικά κόμματα και τη διαφθορά; Προστάτης των φτωχών ο Λάκης που όπου βρει επιχειρηματία και από κοντά; Δε βγάζει το πόθεν έσχες του στη φόρα για να δούμε με ποιον έχουμε να μιλάμε; Και στη συνέχεια δεν ανακοινώνει τους μισθούς που πληρώνει τους εργαζόμενους – ηθοποιούς και μη στα θέατρά του; Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος για χαμηλούς μισθούς και εγγυημένο εισόδημα. Η πιάτσα ξέρει ποιος είναι ο Λάκης, ο κολλητός κάποτε της Μιμής και του πασοκιστάν. Ο πολύς ο κόσμος δεν ξέρει και μπορεί να γελάει με τις ανοησίες που ακούει, όμως, το έχει πάρει χαμπάρι και σύντομα θα τον αποβάλλει.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου