ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Διάσημοι άνδρες πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα και φωτογραφίζονται -Τι τους συμβαίνει;


Οι κουβάδες επέστρεψαν στη θέση τους, τα παγάκια είναι ξανά μόνο για το ποτό, ή τον καφέ. Η μανία του «Ice Backet Challenge»- των μπουγέλων με παγωμένο νερό- πέρασε, αλλά
ξεκίνησε μία άλλη. Οι άνδρες πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα και φωτογραφίζονται.


Ο Χιου Τζάκμαν και ο Τζέιμι Ολιβερ είναι δύο μόνο από τους δεκάδες διάσημους άνδρες που έχουν ποζάρει τις τελευταίες ημέρες κρατώντας τα... απόκρυφά τους. Δεν πρόκειται για άσεμνη κίνηση, ούτε για προκλητικά χυδαία μόδα. Οπως και στην περίπτωση των παγωμένων μπουγέλων, η νέα μανία έχει καλό σκοπό.

Πρόκειται για καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των ανδρών, προκειμένου να κάνουν τακτικά εξετάσεις για τον καρκίνο των όρχεων. Η καμπάνια του οργανισμού «Check One Two» καλεί τους άνδρες να φωτογραφηθούν κρατώντας τα γεννητικά τους όργανα και να τη δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη συνέχεια πρέπει να προκαλέσουν κάποιον να τους μιμηθεί.

Η καμπάνια με τα μπουγελώματα, για το ALS, τον οργανισμό για τη Νόσο Λου Γκέρινγκ στις ΗΠΑ, συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Η νέα μανία όμως δεν έχει στόχο να μαζέψει δωρεές, παρά μόνο να «μάθει» στους άνδρες να εξετάζουν τον εαυτό τους, προκειμένου να προλάβουν έγκαιρα τον καρκίνο των όρχεων.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου