ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τ.Ο. Κοζάνης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ : Δράσεις σε όλο το νομό Κοζάνης (Φωτογραφίες)

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ενημερωτικές δράσεις σε όλο το νομό Κοζάνης την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014
.
Ο αγώνας για τη δικαίωση του Εθνικιστικού Κινήματος και την αφύπνιση των Ελλήνων συνεχίζεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα και τον υπεύθυνο του Πυρήνα Εορδαίας, συναγωνιστή Σιδηρόπουλο Γεώργιο, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τις διώξεις του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής και για την πραξικοπηματική λειτουργία της παρούσας Βουλής που είναι παράνομη λόγω της απουσίας 8 εκλεγμένων από τον Ελληνικό λαό Βουλευτών του κινήματος μας οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι με έωλες κατηγορίες. Οι συναγωνιστές μοίρασαν φυλλάδια και εφημερίδες στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας.


Φωτογραφίες από την ενημερωτική δράση μας στην Πτολεμαΐδα.
Την ίδια μέρα, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των γραφείων μας στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του κινήματος στους περαστικούς σε οχήματα και στους πεζούς, οι οποίοι μας επευφημούσαν διότι αναγνωρίζουν ότι η μοναδική δύναμη αντίστασης στη χούντα του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή.

Φωτογραφίες από την ενημερωτική δράση μπροστά στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης.
Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, συναγωνιστές του Πυρήνα Βοΐου πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο Τσοτύλι Κοζάνης όπου μοιράστηκαν φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγή. Σε κάθε γωνιά και σε κάθε κοινότητα της Κοζάνης και όλης της Δυτικής Μακεδονίας φτάνει η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάνουμε πράξη το Λόγο μας, δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.




Φωτογραφίες από την ενημερωτική δράση του Πυρήνα Βοΐου στο Τσοτύλι Κοζάνης.



Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου