ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Το ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ μήνυμα του αξιωματικού που εξόργισε το Επιτελείο!!!

Είναι full ερωτευμένος και το δείχνει!

Ο λόγος για έναν νεαρό αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του για τη σύντροφό του,

ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο facebook, στην οποία απεικονίζονται φαντάροι να κρατούν ένα χαρτόνι που γράφει: «Helena σε αγαπώ»!
Οι πληροφορίες λένε πως η σύντροφός του είναι Κύπρια τραγουδίστρια σε κέντρο της Λευκωσίας και ο μόνιμος αξιωματικός του στρατού ήθελε οπωσδήποτε να την πείσει για τον έρωτα του. Έτσι ανήρτησε τη φωτο στο facebook κι έγραψε:
«Επειδή βαρέθηκα να μου τα πρήζεις, ότι ντρέπομαι να σου μιλάω καλά από το τηλέφωνο, άμα έχει άλλους γύρω μου. Δες πόσο ντρέπομαι!!!».
Η ίδια σχολίασε : «Είσαι ο άντρας των ονείρων μου. Είμαι πολύ τυχερή που μ' αγαπάς. Με κάνεις κάθε μέρα ευτυχισμένη. Είσαστε όλοι πολλοί όμορφοι».


Παρόλο που η κίνηση αγάπης του στρατιωτικού φέρεται να «έλιωσε» την τραγουδίστρια, αντιδράσεις λέγεται ότι υπήρξαν τόσο από τους γονείς των στρατιωτών (για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται στη θητεία τους), όσο από το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς που δεν φαίνεται να «συγκινήθηκε» με αυτή την κίνηση του.



kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου