ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μίνι ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Σαμαράς

Καμπανάκι για ορισμένους υπουργούς και αρκετούς βουλευτές κτύπησε ο Αντώνης Σαμαράς που επέλεξε σε ένα σημείο της ομιλίας του στην
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών να στείλει ηχηρό μήνυμα, ενώ ήδη υπάρχουν πληροφορίες για εισηγήσεις που έχει δεχθεί ο Πρωθυπουργός να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα του υπουργικού συμβουλίου.


Εν μέσω ενδοκυβερνητικών συγκρούσεων, ο Πρωθυπουργός είπε ότι «ο λαός είναι αυστηρός και με όσους από μας, βουλευτές και υπουργούς ακόμα, καμιά φορά αντί να στηρίζουν την εθνική προσπάθεια, παίζουν και προσωπικά παιγνίδια».

Εκτός όμως από την αναφορά για τα προσωπικά παιχνίδια ορισμένων, υπογράμμισε ότι «αντί να βοηθούν ώστε να διορθωθούν τα όποια λάθη, καμιά φορά σπεύδουν να διαφημίζουν την προσωπική τους διαφωνία».

Η επιλογή αυτή του Αντ. Σαμαρά μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς αυτή η επισήμανση κρίθηκε επιβεβλημένη, διότι ορισμένα μέλη του υπουργικού συμβουλίου (τις προηγούμενες ημέρες π.χ. ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη ή του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου κατά του πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη) έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αντικατασταθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ως επίτροπος στην Ε.Ε. και ως εκ τούτου συζητείται στο Μέγαρο Μαξίμου το ενδεχόμενο να γίνουν ορισμένες αλλαγές στην κυβέρνηση.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες 10-15 ημέρες και δεν αποκλείεται να έχουμε και αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης με «έξοδο» της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, η οποία έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια για πάρα πολλές ατυχέστατες, όχι μόνο δηλώσεις της, αλλά και κινήσεις.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου