ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Θεόδωρος Καρυπίδης: «Σχεδιάζουμε μαζί, για το μέλλον του κτηνοτροφικού κόσμου»

Ο καταρροϊκός πυρετός και το θέμα του πλαισίου λειτουργίας των σταβλικών εγκαταστάσεων, δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.


Στη σύσκεψη που προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καναβός, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παντελής Αργυριάδης, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια αυτής, αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας που θα σχεδιάσει και θα δρομολογήσει τη διαδικασία για την αδειοδότηση των σταβλικών εγκαταστάσεων, με προτεραιότητα στις Π.Ε. Καστοριάς και Φλώρινας, στις οποίες οι σταβλικές εγκαταστάσεις υπάρχουν εντός οικισμών και θα πρέπει να απομακρυνθούν μέχρι τέλος του 2014. Επίσης αφού τεκμηριωθεί ολοκληρωμένη άποψη να ζητηθεί από το Υπουργείο παράταση τουλάχιστον ενός έτους για την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων, ώστε σε συνεργασία της Περιφέρειας με τους τοπικούς φορείς να δοθεί οριστική λύση.

Τέλος, οι κτηνοτρόφοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τον καταρροϊκό πυρετό, ενώ συζητήθηκε και το τι συμβαίνει με τις αποζημιώσεις που θα λάβουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου