ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια ΠΕ Γρεβενών για την πορεία των έργων.. (Φωτογραφίες)


Διευρυμένη σύσκεψη για την πορεία των τεχνικών έργων και των αναπτυξιακών προγραμμάτων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (30/09) στην Π.Ε Γρεβενών έπειτα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Σημανδράκου.



Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, εκπρόσωποι του Δήμου Γρεβενών, εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής, τεχνικοί σύμβουλοι της Αναπτυξιακής Εταιρείας καθώς και οι Διευθυντές των τεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ολοκλήρωση και η εξέλιξη των δύο αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΠΑΔΥΜ και ΠΙΝΔΟΣ τα οποία ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στο τέλος της χρονιάς.
Αναλύθηκαν διεξοδικά τα υφιστάμενα έργα όπως και τα έργα που εκκρεμούν ενώ τέθηκε το ζήτημα τόσο της αξιοποίησης πιθανών χρηματικών υπολοίπων όπως και η ετοιμότητα αξιοποίησης των νέων αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γρεβενών επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Προγραμματισμού στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


antiper 3

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου