ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι οι καταιγίδες!!!

Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες - Το σύστημα κινείται προς ...ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα - Μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν 100 χιλιοστά βροχής στην Αθήνα - Έρχεται κρύο από την Κυριακή

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα συνεχίστει σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά η κακοκαιρία με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες.

Η έντονη κακοκαιρία που τις προηγούμενες ώρες χτύπησε την Αττική και κυρίως τα δυτικά προάστια προκαλώντας σκηνές χάους στους δρόμους, τις επόμενες ώρες θα επηρεάσει τις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες - Το σύστημα κινείται προς ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα - Μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν 100 χιλιοστά βροχής στην Αθήνα - Έρχεται κρύο από την Κυριακή




Όσον αφορά ειδικά την Αττική ο κ. Κολυδάς είναι καθησυχαστικός για τις επόμενες ώρες καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr το σύστημα που χτύπησε τις προηγούμενες ώρες την πρωτεύουσα έχει πλέον απομακρυνθεί. «Ήταν δύο συστήματα που κινήθηκαν γρηγορότερα του αναμενομένου και ουσιαστικά έγιναν ένα προκαλώντας μεγάλες ποσότητες βροχής» εξηγεί ο κ. Κολυδάς για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής κυρίως στη δυτική Αττική. Χαρακτηριστικό της έντασης του φαινομένου ήταν ότι μέσα σε λίγες ώρες στην περιοχή των Λιοσίων έπεσαν 100 χιλιοστά βροχής. «Είναι πολύ μεγάλη ποσότητα νερού» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Κολυδάς.




Αλλαγή του καιρού προς το ηπιότερο όσον αφορά την ένταση των φαινομένων αναμένεται σε όλη τη χώρα από το μεσημέρι του Σαββάτου, προσθέτει ο κύριος Κολυδάς. «Το γύρισμα του καιρού από αύριο το απόγευμα προς το βοριά θα φέρει έναν πιο φθινοπωρινό καιρό με ψύχρα και κρύο» προβλέπει με βάση τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία ο κ. Κολυδάς. Οι καταιγίδες θα σημειώνονται μόνο στις θαλάσσιες περιοχές, κάποιες βροχές αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια την Κυριακή ενώ θα σταματήσει και η χιονόπτωση καταλήγει ο κύριος Κολυδάς.    

FREEGOSIP.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου