ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Το στήθος της Christina Hendricks προκαλεί ατυχήματα!

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της σταρ των «Mad Men» δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι τόσο διάσημο όσο και η υπερήφανη κάτοχός του.




Κανένα τραγούδι ωστόσο για το περίφημο μπούστο της Hendricks δεν μπορεί να φτάσει την ιστορία που μοιράστηκε στο talk show «Conan» και απαθανατίζει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τον αντίκτυπο του στήθους της στον ταλαίπωρο ανδρικό πληθυσμό!

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς αντιδρούν οι άντρες όταν τύχει και βρεθούν κοντά της (εύκολο: με αμηχανία!), η συζήτηση κατέληξε σε μια ιστορία για το πώς το χυμώδες σώμα της προκάλεσε άλλοτε ποδηλατικό ατύχημα.

Η Christina εξομολογήθηκε λοιπόν: «Είχα ένα τέτοιο περιστατικό, αλλά ήταν πριν από πολλά χρόνια. Ήταν καλοκαίρι και είχα βγει έξω, φορώντας αυτό το εφαρμοστό λευκό καλοκαιρινό φόρεμα, και πήγα να συναντήσω την παρέα μου σε μια παμπ, με τον φίλο μου Louis να με περιμένει έξω από το μαγαζί. Άντρας λοιπόν καβάλα στο ποδήλατό του άρχισε να με ''καρφώνει'' και ο Louis, που τον παρακολουθούσε από απόσταση, είπε ότι όλο το περιστατικό έμοιαζε σαν να ήταν σε αργή ταχύτητα. Ο τύπος χτύπησε το κράσπεδο και έπεσε από το ποδήλατό του πάνω στον δρόμο. Αλλά ήταν ένα μόνο περιστατικό!».

Η ιστορία έκανε -δικαίως- τον Conan να σχολιάσει: «Νομίζω ότι αυτό ήταν το μόνο περιστατικό που είδες εσύ. Μάλλον δεν δίνεις και πολύ προσοχή!». Ο παρουσιαστής υπέθεσε πολύ σωστά, καθώς το μόνο που δεν κάνει η Hendricks είναι να περνά απαρατήρητη...



Ας δούμε όμως τα καλούδια που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στη φήμη της...






















newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου