ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Google Inbox: Ξεχάστε ότι ξέρατε για το Gmail


Τη νέα εποχή το email και συγκεκριμένα του Gmail παρουσίασε η Google, ανακοινώνοντας το Inbox by Google...

Η νέα υπηρεσία δεν συνιστά απλώς ένα update. Είναι μια νέα εφαρμογή που προορίζεται για να αλλάξει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα e-mail μας, τουλάχιστον μέσω του Gmail.


Πρόκειται για μια μετεξέλιξη του παραδοσιακού λογαριασμού email σε μια νέα μορφή που ακούει στο όνομα «Inbox». Η νέα υπηρεσία δεν έρχεται να αντικαταστήσει το γνωστό Gmail το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Το Inbox προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο χειρισμού του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Inbox διαθέτει λειτουργία ατζέντας, καθώς ο χρήστης μπορεί να σημειώσει εργασίες και υπενθυμίσεις που θα εμφανίζονται μαζί με τα μηνύματα. Η «έξυπνη» προβολή πληροφοριών κάνει και εδώ την εμφάνισή της, καθώς εάν για παράδειγμα γράψουμε «Να τηλεφωνήσω στον οδοντίατρό μου», η εργασία θα προβληθεί συνοδευόμενη από τον αριθμό τηλεφώνου του γιατρού και τις ώρες γραφείου του.

Το Google Inbox συνδυάζει στοιχεία από ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων όπως αυτή του Google Plus, με χαρακτηριστικά που συναντάμε σε άλλες email εφαρμογές ή ημερολογίου, δημιουργώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση στο Gmail και ουσιαστικά σηματοδοτώντας την τρίτη προσπάθεια της Google να επεκταθεί προς τα προφίλ και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μετά το Google Buzz και το Google+.

H νέα υπηρεσία, όπως έχει γίνει γνωστό, ομαδοποιεί με τη λειτουργία Bundles, κάτω από την κατηγορία Promos, e-mail που περιέχουν προσφορές, στον κατάλογο Purchases (Προσφορές), όλα τα e-mail σας που αφορούν αποδείξεις από αγορές σας και στον κατάλογο Travel (Καρτέλα: Ταξίδια) τα μηνύματα σας που περιέχουν πληροφορίες από αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Επιπλέον, το Inbox βασίζεται στη δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων για τη βοήθεια του χρήστη. Έτσι, για παράδειγμα, αντί να προβάλει απλά το μήνυμα για μια πτήση που θα πραγματοποιήσουμε, βλέπουμε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την πτήση, δεδομένα που η Google συλλέγει από τον Ιστό. Φυσικά, κάνοντας «κλικ» δίνεται η δυνατότητα προβολής μόνο του αρχικού μηνύματος.


Η Google σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει το Inbox για συσκευές Android και iOS. Να σημειωθεί ότι το Google Inbox είναι διαθέσιμο για δοκιμή. Η διαδικασία είναι η εξής: Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να λάβετε πρόσκληση αφού στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση inbox@google.com ή κατά την προσφιλή τακτική της Google, να σας προσκαλέσει κάποιος που είναι ήδη μέλος.



sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου