ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

H startup που διαχειρίζεται το 5% του παγκόσμιου Internet!!

Εδώ και τρία χρόνια αναπτύσσεται με ρυθμό 450% ετησίως. Κάθε ημέρα 5.000 sites γίνονται πελάτες της. Από τους 28 της servers -διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο- περνάει το
5% της παγκόσμιας κίνησης του Internet και η CloudFlare φροντίζει ώστε
οι πελάτες της να μένουν αλώβητοι από επιθέσεις χάκερς, DDoS και κάθε μορφή παραβίασης των δεδομένων τους.


Όμως η CloudFlare δεν αυτοδιαφημίζεται ως αποκλειστικά εταιρεία cyber security. Προσφέρει υπηρεσίες βελτίωσης της απόδοσης των sites με routing, switching, load balancing και performance acceleration. Όλα αυτά στο cloud ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται πανάκριβα συστήματα υπολογιστών στις εγκαταστάσεις του.
Σήμερα, έχει 2 εκατ. sites-πελάτες, συμπεριλαμβανομένων πολλών εταιρειών του Fortune 500, κυβερνήσεις και οικονομικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Το καλοκαίρι έγινε πελάτης του και το Reddit, το 17ο σε κίνηση site των ΗΠΑ. Όλοι μαζί οι πελάτες της CloudFlare έχουν κίνηση που μετριέται σε 400 δισ. page views κάθε μήνα.
RTR3BJ1O.jpg
Όπως λέει σε συνεντεύξεις του ο ιδρυτής της εταιρείας, Matthew Prince, έφεραν στο ευρύ κοινό υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμες μόνο σε μεγάλους οργανισμούς. Και παρά το προφίλ της που προβάλλει κυρίως την ασφάλεια, το 75% των πελατών έρχεται αναζητώντας καλύτερες υπηρεσίες δικτύων και πρόσβαση στα στοιχεία analytics.
Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, η ασφάλεια που προσφέρει είναι τόσο αποτελεσματική που οι χάκερς που «πωλούν» υπηρεσίες DDoS χρεώνουν 20 και 30 φορές περισσότερο αν το σύστημα που πρέπει να «χτυπηθεί» προστατεύεται από την CloudFlare. Πολλές φορές δεν προσπαθούν καν, αλλά και όταν προσπαθούν δεν φτάνουν καν στην «πύλη» του server-στόχου.

Ο ιδρυτής της είναι υπερήφανος για μια ακόμα επιτυχία της υπηρεσίας του η οποία προστατεύει, μεταξύ άλλων, τους servers της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων που δημοσιεύει ειδήσεις αποκαλύπτοντας την κατάχρηση εξουσίας σε πολλές χώρες. Συντάκτες από χώρες της Αφρικής τον ευχαρίστησαν που το CloudFlare όχι μόνο σταματά τις κυβερνοεπιθέσεις με στόχο την Επιτροπή, αλλά προστατεύει και τις ταυτότητές τους από τις καταπιεστικές κυβερνήσεις που θέλουν να τους φιμώσουν.
Σύμφωνα με τον Prince, η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να μεγιστοποιήσει την αξία της και για αυτό πρόσφατα δεν αποδέχτηκε μια πρόταση εξωτερικών επενδυτών που θα την ανέβαζε στο $1 δισ. Δηλώνει πως η CloudFlare λειτουργεί πια με θετικό πρόσημο στις εισπράξεις και είναι σε θέση να επιλέξει τι θα κάνει από εδώ και εμπρός. Κυρίως να γίνει το αντίπαλο δέος στη Cisco, παγκόσμιο ηγέτη σήμερα στις υπηρεσίες που παρέχει η ίδια. Και σχεδιάζει να το καταφέρει αντικαθιστώντας -για τον πελάτη- τα μηχανήματα με υπηρεσίες cloud. Είναι 100% σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν.



fortunegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου