ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Το καινούργιο… φτωχικό της Lady Gaga

Ένα ονειρεμένο σπίτι που δεν έχει… τελειωμό -καθότι όσο και να περπατήσει κανείς έχει κι άλλο ακόμα- αποφάσισε να μείνει με τον αρραβωνιαστικό της Τέιλορ Κίνεϊ η Lady Gaga.



Η 28χρονη σταρ ξόδεψε το αστρονομικό ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων για μια έπαυλη που σε μαγεύει ακόμα και όταν την αντικρίζεις στις φωτογραφίες. Η πολυτέλεια και η χλιδή «δένουν» με τη μαγευτική θέα, καθότι το οίκημα βρίσκεται στο Μαλιμπού –απέναντι από την παραλία Zuma- και βλέπει στον Ειρηνικό ωκεανό.

Το συγκρότημα διαθέτει τα πάντα… Μεταξύ άλλων έχει ιδιωτικό γυμναστήριο, πισίνα με θαλασσινό νερό και τζακούζι, αίθουσα μπόουλινγκ, στάβλο, διαδρόμους για τρέξιμο και κελάρι κρασιών, ενώ η διακόσμηση αποπνέει πολυτέλεια και… κάτι από παραμύθι. Εκτός αυτών όμως, η βίλα έχει και έναν τεράστιο κήπο με πολλά είδη δέντρων, ξεχωριστό οίκημα για τους καλεσμένους, και τρία γκαράζ.

Η έπαυλη πριν ανήκε στον κολοσσό της Warner Bros, Νταν Ρομανέλι, αλλά πλέον πέρασε στα χέρια της Lady Gaga, η οποία θα μετακομίσει εκεί μαζί με τον 33χρονο ηθοποιό και μνηστήρα της, όπου θα στεγάσουν τον έρωτα τους.

Δείτε το παλάτι της:

















newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου