ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο τηλεοπτικός «Mr. Big» ξεσπαθώνει και… ξεσηκώνει: «Η Κάρι ήταν μεγάλη πόρνη»

Την ώρα που οι φήμες για τρίτη ταινία του «Sex and the City» δίνουν και παίρνουν, ο Κρις Νοθ αποφάσισε να… ξεσηκώσει τα πλήθη και δη τους θαυμαστές της σειράς, και δη τις γυναίκες.



Ο «Mr. Big» (Κρις Νοθ) και η «Κάρι Μπράντσο» (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια της μικρής, αλλά και της μεγάλης οθόνης Σε συνέντευξη του σε αυστραλιανό δίκτυο ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Mr. Big θέλησε να αντιστρέψει τις παλιότερες εντυπώσεις. Κοινώς, να πείσει ότι δεν ήταν εκείνος αυτός που πλήγωνε την Κάρι, αλλά εκείνη που πλήγωνε τον Mr. Big. Μάλιστα, η μία από τις ατάκες του άφησε άναυδους πολλούς και ιδίως πολλές, ξυπνώντας… φεμινιστικές μνήμες. «Η Κάρι ήταν μεγάλη πόρνη» είπε γελώντας και δήλωσε ότι έκανε πλάκα.

Δε συμμαζεύονταν όμως εύκολα τα λεγόμενα του. συγκεκριμένα ο Κρις Νοθ δήλωσε: «Ο Μπιγκ ήταν ισχυρός γιατί είχε πολλά χρήματα και έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Συναισθηματικά, όμως ήταν ένα ερείπιο. Για την ακρίβεια όχι: ήταν αυτό που ήταν. Ένα από τα πράγματα που λέω στον κόσμο είναι ότι δεν προσπάθησε ποτέ να παραστήσει κάτι που δεν είναι. Ήταν η Κάρι που προσπάθησε να προσποιηθεί ότι εκείνος ήταν κάτι που δεν ήταν. Εκείνος ήταν πάντα ειλικρινής με τον εαυτό του. Δεν την απάτησε ποτέ. Απλά δεν λειτούργησε η σχέση και εκείνος πήγε και παντρεύτηκε τη στιγμή που εκείνη πέρασε σε… πόσους εραστές είχε στ' αλήθεια; Ήταν πραγματικά μεγάλη πόρνη (γέλια). Υπάρχει μια παρανόηση ότι η Κάρι ήταν το θύμα του, αλλά αυτό δεν ισχύει –ήταν μια δυνατή, έξυπνη γυναίκα». Πώς να το διορθώσει μετά;

Ιδίως από τη στιγμή που –μετά το ξεσπάθωμα του- οι εφημερίδες άρχισαν τις κριτικές, οι θαυμαστές της σειράς το ίδιο και πολλές γυναίκες επίσης…

Παράλληλα, ο Νοθ όμως, ρωτήθηκε και για τα περί τρίτης ταινίας, αλλά εκείνος θέλης ένα επικεντρωθεί στη δεύτερη –και τελευταία μέχρι στιγμής-, τονίζοντας ότι «δεν είχε ούτε μια θετική κριτική». «Το λάθος ήταν που η πλοκή έφυγε από τη Νέα Υόρκη. Ο κόσμος παλεύει με την καθημερινότητά του και κάθισε να δει τέσσερις τύπισσες να πετάνε έτσι τα χρήματά τους στα αραβικά εμιράτα;», συμπλήρωσε.


Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου