ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

O ψιλόλιγνος με το κολάν και τις ψηλοτάκουνες γόβες που έγινε ο εφιάλτης της Σύρου -Πώς τρομοκρατεί τις γυναίκες

Διεστραμμένα μυαλά με περίεργες φαντασιώσεις υπάρχουν παντού. Άλλωστε ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ότι θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί κανέναν. Πόσο μάλιστα όταν κάποιος παρενοχλεί γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες κατά τις βράδυνες ώρες,

συνήθως σε απομονωμένα μέρη με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητικός και να προκαλεί τον τρόμο.
Πιο συγκεκριμένα σάλο και ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στο γυναίκειο πληθυσμό της Σύρου ένας νεαρός ψηλός, και αδύνατος ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου, σύμφωνα με καταγγελίες των θυμάτων, δρά ανενόχλητος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άσεμνες συμπεριφορές, χειρονομίες και πολλές φορές τις ακολουθεί με το αμάξι του ή με τα πόδια. Όσο μπορεί δηλαδή γιατί μάλλον δεν μπορεί να περπατήσει τα… τακούνια. Ναι, σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος άντρας κυκλοφορεί ντυμένος με γυναικείο κολάν και ψηλοτάκουνες γόβες!
Άγιος Δημήτριος – Καρνάγιο – Άγιος Παντελεήμονας-Καμίνια είναι οι περιοχές που μέχρι στιγμής έχει βάλει στο μάτι και πλησιάζει τις γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελίες που έγιναν στο Cyclades24, ο νεαρός κυκλοφορεί με μπορντό Suzuki Vitara.
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια λύση καθώς τα περισσότερα περιστατικά έχουν φτάσει στα »αυτιά» της αστυνομίας αλλά επισήμως δεν εχει γίνει καμία καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.
Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις η αστυνομία παροτρύνει τα θύματα ή όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με το θέμα να ενημερώσει άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές, προβαίνοντας έστω και σε ανώνυμη καταγγελία.
Σύμφωνα με το άρθρο 2 εδ.δ, ως σεξουαλική παρενόχληση ορίζεται η εκδήλωση οποιασδήποτε μορφής ανεπιθύμητης λεκτικής, μη λεκτικής ή σωματικής συμπεριφοράς σεξουαλικού χαρακτήρα, με σκοπό ή αποτέλεσμα την προσβολή της αξιοπρέπειας ενός προσώπου ιδίως με τη δημιουργία εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.2 εδ.α, η παρενόχληση, η σεξουαλική παρενόχληση καθώς και οποιαδήποτε λιγότερο ευνοϊκή μεταχείριση που οφείλεται στην ανοχή ή στην απόρριψη αυτής της συμπεριφοράς συνιστούν διάκριση λόγω φύλου και απαγορεύονται.
Το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης διώκεται κατ’ έγκληση και τιμωρείται με φυλάκιση από έξι (6) μήνες έως τρία (3) χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου