ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το ακούσαμε κι αυτό: Η Μπαλατσινού έγινε ΑΦΕΝΤΙΚΟ του Κωστόπουλου! (PHOTO)

Γιατί μπορεί το πρώην ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού να τράβηξε χωριστούς δρόμους, όμως, επαγγελματικά πορεύονται μαζί και η Τζένη είναι το αφεντικό του πρώην συζύγου της.
Και για του λόγου το αληθές, η εφημερίδα Παραπολιτικά, δημοσίευσε τον ισολογισμό της νέας εταιρείας, όπου φαίνεται ότι ο Κωστόπουλος τελεί υπό τις οδηγίες της Μπαλατσινού!

Άλλωστε, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις και σε προσωπικό επίπεδο και για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο μίλησε ο ίδιος ο Κωστόπουλος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
«Τι πρέπει να κάνουμε, να πάρουμε τα περίστροφα και να βγούμε να κράζει ο ένας τον άλλον; Έχουμε μια σειρά από προβλήματα μαζί. Ένα σπίτι, και τρία παιδιά. Στον αιώνα τον άπαντα, θα επικοινωνούμε, και όχι μέσω δικηγόρων. Τα παιδιά πρέπει να έχουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους έστω κι αν αυτοί χωρίσουν. Οι γονείς πρέπει να είναι full time και να συμφωνούν μαζί τους ως προς την συμπεριφορά τους στα παιδιά, ώστε να διατηρήσουν την ψυχική τους ισορροπία. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Είναι η προσωπική μου ηθική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου