ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο επικεφαλής του πετρελαϊκού ομίλου Total

Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού πετρελαϊκού ομίλου Total, Κριστόφ ντε Μαρζερί, καθώς το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, με προορισμό το Παρίσι, συνετρίβη το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο
Βνούκοβο της Μόσχας. Νεκροί ανασύρθηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι, μέλη του πληρώματος.


Την είδηση μετέδωσαν αρχικά τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές του αεροδρομίου και της αστυνομίας. Λίγο αργότερα, το τραγικό συμβάν επιβεβαιώθηκε τόσο από τις αρχές του αεροδρομίου όσο και από την Total.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη διάρκεια απογείωσης, όταν το αεροσκάφος τύπου Falcon jet-50 συγκρούστηκε με ένα μηχάνημα εκχιονισμού. Ο χειριστής του μηχανήματος σώθηκε, ενώ τα πρώτα στοιχεία των εμπειρογνωμόνων έδειξαν ότι εργαζόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Απόψε, ένα αεροπλάνο συνετρίβη όταν συγκρούστηκε στο διάδρομο προσγείωσης με ένα μηχάνημα εκχιονισμού. Τρία μέλη του πληρώματος και ένας επιβάτης είναι νεκροί. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο επιβάτης είναι ο επικεφαλής της Total Κριστόφ ντε Μαρζερί» ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού αεροδρομίου Ελενα Κρίλοβα.

«Υπήρξε συντριβή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Βνούκοβο στις 23:58 της Δευτέρας, κατά τη διαδικασία απογείωσης» ανέφερε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων.

Ο αερολιμένας Βνούκοβο είναι ένα από τα τρία διεθνή αεροδρόμια της Μόσχας. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας και διαθέτει τερματικό σταθμό για επιχειρηματικές πτήσεις.

Η ανακοίνωση της Total

«Η Total Group επιβεβαιώνει με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη ότι ο διευθύνων σύμβουλός της, Κριστόφ ντε Μαρζερί πέθανε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 22:00 (ώρα Παρισιού) σε αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο Βνούκοβο στη Μόσχα μετά από σύγκρουση του αεροσκάφους με ένα εκχιονιστικό μηχάνημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γαλλικού πετρελαϊκού ομίλου.

«Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης και των εργαζομένων του ομίλου Total είναι στη σύζυγο, τα παιδιά και τους φίλους του Κριστόφ ντε Μαρζερί και στις οικογένειες των άλλων θυμάτων» καταλήγει η ανακοίνωση της Total.

Η γαλλική εταιρεία αρνήθηκε να παράσχει λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος αλλά σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης πιθανότατα αυτό να προκλήθηκε λόγω της ομίχλης που επικρατούσε τη στιγμή της απογείωσης του ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Falcon jet-50.

Οι αρχές του ρωσικού αεροδρομίου πάντως ανέφεραν ότι τη στιγμή της απογείωσης του αεροσκάφους η ορατότητα ήταν στα 350 μέτρα.



ΔΟΛ/ ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου